Кошик порожній
viber
Isle Of Dogs
Оценить 
5.0 (Голосів 64)
Опис

Шампунь шовковистий з екстрактом вівса для собак та котів ISLE OF DOGS серії EVERYDAY NATURALUXURY Silky Oatmeal Shampoo 1:20 IS-98

Шампунь шовковистий з екстрактом вівса для собак та котів ISLE OF DOGS серії EVERYDAY NATURALUXURY Silky Oatmeal Shampoo 1:20
Натисніть для збільшення фото.
209.00 грн
АРТ. IS-98 /  100 мл
599.00 грн
АРТ. IS-16 /  470 мл
3,875.00 грн
АРТ. IS-21 /  3.78 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шампунь Isle of Dogs SILKY OATMEAL із серії Everyday Naturaluxury - це досконалий засіб для м'якого очищення, живлення та зволоження шерсті та шкіри ваших улюбленців. Цей шампунь підходить для постійного використання, оскільки не містить шкідливих речовин і діє дуже ніжно. Він ідеально підходить для собак з шовковистою шерстю, таких як йоркширські тер'єри або скотч-тер'єри, але також надає чудовий результат на різних породах. Рекомендується використовувати цей шампунь навіть для собак зі спадною шерстю, таких як афганські хорти або ірландські сетери. Тепер його можна розводити з водою в співвідношенні 1:20.

Цей шампунь містить фірмовий аромат "Жасмін і Ваніль", що створює ніжний букет жасмину з відтінками вершкової ванілі та солодкої дині.

Шампунь Isle of Dogs SILKY OATMEAL має такі дієві інгредієнти:

  1. Вівсянка, яка пом'якшує та зволожує шерсть та шкіру.

  2. Олія жожоба, яка живить і зволожує, не забиваючи пори.

  3. Кокосове масло, яке живить, насичує та зволожує шерсть і шкіру.

Використання цього шампуню призводить до блиску шерсті, що набуває здорового вигляду, стає ніжною і шовковистою на дотик. Масла, багаті на вітаміни та поживні речовини, сприяють росту довгих пасм, що особливо важливо для представників порід, які беруть участь у виставках. Після миття всі неприємні запахи зникають, залишаючи лише приємний натуральний аромат. Важливо, що цей шампунь не містить сульфатів та парабенів, тому він безпечний для ваших улюбленців.

Шампунь для йоркширського тер'єра можна купити в Україні в комплекті з іншими продуктами однієї серії: кондиціонер Isle of Dogs SILKY OATMEAL з вівсянкою і шампунь DEEP CLEANING Isle of Dogs для глибокого очищення.

Застосування:
Безсульфатний шампунь Isle of Dogs SILKY OATMEAL із вівсянкою можна розводити з водою у пропорції 1:20. Наносять його на вологу шерсть собаки, спінюють і масажують, зачіпаючи шкіру піною. Далі ретельно змивають, а за потреби повторюють миття заново, але витримують шампунь для шовковистої шерсті протягом 2-5 хвилин.

Характеристики товару

  • "ISLE OF DOGS"USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Isle Of Dogs

Рекомендовані категорії

Усі акції