Кошик порожній
viber
ProVET
Оценить 
4.0 (Голосів 70)
Опис

Секс Стоп ProVet: Ефективний Контрацептив для Котів та Собак PV-13

Краплі - контрацептив для котів та собак Секс Стоп ProVet
Натисніть для збільшення фото.
71.88 грн
АРТ. PV-13 /  2 мл
Додати в обране Залишити відгук - 4

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

абудьте про непотрібні переживання щодо небажаних потомств! Секс Стоп ProVet - ваша надійна оборона проти непланових вагітностей у котів та собак. Він пропонує наступні переваги:

Ефективність і Безпека: Секс Стоп ProVet забезпечує ефективний контроль над статевою активністю вашого улюбленця без негативного впливу на їхнє здоров'я. Завдяки синтетичному прогестагену мегестролу ацетату, він дозволяє вам контролювати течії у кішок та сук і знижувати статеве збудження у кобелів.

Гнучкість та Зручність в Застосуванні: Препарат можна легко вводити перорально з кормом або примусово на корінь язика згідно з рекомендованими дозами, забезпечуючи точне дозування залежно від ваги тварини та потреби.

Планування та Контроль: Секс Стоп ProVet дозволяє вам ефективно планувати та контролювати течії у котів та сук, забезпечуючи максимальний комфорт і безпеку для вашого улюбленця.

Простота Зберігання: Зручне зберігання у сухому, темному місці, при температурі від 4 °C до 25 °C, гарантує довговічність та ефективність препарату.

Не дозволяйте непередбаченим обставинам заважати вам насолоджуватися життям з вашими домашніми улюбленцями. Оберіть Секс Стоп ProVet для надійного захисту та спокою вашого домашнього господарства!

Спосіб застосування: Перед використанням флакон із суспензією збовтати. «Сексстоп» вводять перорально з кормом або примусово на корінь язика в наступних дозах: Котам: При появі у котів ознак статевого збудження для заспокоєння — 5 крапель на 5 кг маси тіла тварини щодня протягом 2 тижнів, але не довше.

Кішкам: Для переривання тічки:

  • кішкам масою тіла 1-5 кг — 8 крапель щодня;
  • кішкам масою тіла 6-10 кг — 10 крапель щодня протягом 8 діб з початку тічки.

Не застосовувати, якщо з початку тічки минуло 2 доби. Рекомендовано переривати тічку не частіше двох разів на рік. Якщо неможливо визначити початок тічки, краще затримати, ніж переривати.

Для затримки тічки:

  • кішкам масою тіла 1-5 кг — 4 краплі;
  • кішкам масою тіла 6-10 кг — 6 крапель кожні 2 тижні.

Застосовують протягом часу, на який необхідно затримати тічку.

Сукам: Для переривання тічки:

  • 20 крапель на кожні 5 кг маси тіла тварини, в перші 3 доби;
  • з 4 по 10 добу приймати половину добової дози.

Рекомендовано застосовувати не більше двох курсів на рік.

Для затримки тічки:

  • за 7–15 діб до початку тічки 6 крапель на кожні 5 кг маси тіла тварини щодня.

Максимальний курс — 32 доби.

Кобелям: Для зниження статевого збудження — 20 крапель на кожні 5 кг маси тіла тварини протягом 7 діб, починаючи не пізніше другої доби з початку статевого збудження.

Склад: 1,0 мл препарату містить дієву речовину: мегестролу ацетат (синтетичний прогестаген) — 20 мг, допоміжні речовини.

Протипоказання: Не застосовувати тваринам при захворюваннях статевої системи (піометра, метрит, ендометрит), пухлинах молочної залози, при діабеті, не статевозрілим тваринам. Не використовувати під час вагітності та лактації. Не рекомендується застосовувати молодим самкам до першої тічки або як анестральну терапію при порушенні статевого циклу.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: Полімерні флакони з крапельницею по 2,0 мл, упаковані в картонну коробку.

РП № АВ-05373-01-14. Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Характеристики товару

  • 2 мл
  • "Природа", Харків
  • антисекс

Відгуки наших покупців:

  • 18.12.2023 , 16:36

    Добрий день, Валентина! кішкам масою тіла 1-5 кг - 8 крапель щодня;
    кішкам масою тіла 6-10 кг - 10 крапель щодня протягом 8-ми днів від початку тічки. Не застосовувати, якщо з початку тічки минуло 2 дні.
    Рекомендується переривати тічку не частіше двох разів на рік.
    Але все одно треба консультуватись з вет. лікарем!

  • 16.12.2023 , 13:41

    Як довго можна 9 РІЧНІЙ КІШЦІ давати секс стоп для запобігання тічки.І з яким промежутком.?

  • 14.04.2023 , 14:53

    НИКОГДА НЕ ДАВАЙТЕ ВО ВРЕМЯ ТЕЧКИ!! СТЕРЕЛИЗУЙТЕ животных!! Все виды гормональных препаратов для кошек рассчитаны на заблаговременное прерывание течки, то есть дают заранее чтобы течка не началась. Но к сожалению, большинство применяет эти препараты во время течки, по логике "кричит, спать не даёт, дам чтобы котика не хотелось". Это опасно и приводит к опухолям в матке разных типов. А так же обостряет воспаления если уже есть патологии, что можно обнаружить только при УЗИ. Мы потеряли так кошечку, не успели стерилизовать, давали таблетки после первой течки чтобы немного оттянуть операциию, но из-за врождённой маточной патологии о которой мы узнали уже во время приступа, спасти не удалось. Болезнь развивалась в скрытой форме, а таблетки только усугубили состояние. Возите животных на УЗИ и СТЕРЕЛИЗУЙТЕ после первой же течки.

  • 07.06.2020 , 02:06

    Каплі зручні у використанні,але у кішки змінилась поведінка і пішла піна з рота. Без консультації лікаря не займайтемь самолікуванням.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд ProVET

Усі акції