Кошик порожній
viber
Kurgo
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Універсальна автомобільна шлея для собак Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness KG-13

Універсальна автомобільна шлея для собак Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness
Натисніть для збільшення фото.
976.00 грн
АРТ. KG-13 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ універсальна автомобільна шлея для собак
Є загальновизнана думка, що протилежності притягуються. Однак комфорт і безпека не обов’язково мають бути протилежностями. І підтвердження тому – автомобільна шлея підвищеної міцності для собак Kurgo Tru-Fit Smart.

Для виготовлення шлеї використовуються матеріали й технології, ґрунтовані на страхувальних ременях для скелелазіння, які гарантують надійність і безпеку світового рівня. Шлея повністю склала краш-тести на офіційному випробувальному полігоні університету з використанням Федерального стандарту США безпеки транспортних засобів для дитячих утримувальних систем. У тестуванні не використовувалися справжні тварини, тільки модельовані собаки, сконструйовані у такий спосіб, щоб вони були анатомічно точними за вагою і розміром для стандартизованих випробувань.

Комплект Kurgo Tru-Fit Smart складається зі шлеї та ременя безпеки із карабіном. Шлея і карабін використовуються для безпечної фіксації вашого собаки в автомобілі, а нейлонова петля може використовуватися для інших цілей: навчання та утримання. Карабін повністю виготовлений з металу, він є найбільш важливим елементом для кріплення шлеї вашого собаки до ременя безпеки автомобіля.

Автомобільна шлея для собак КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ також може використовуватися для прогулянок з улюбленцем і в якості дресирувальної амуніції як шлея-антиривок. Для звичайних прогулянок повідець пристібається за спеціальний металевий з’єднувач, розташований на спині. Якщо собака тягне на прогулянці та рветься з повідця, то для зниження його активності повідець необхідно пристебнути до D-кільця, розташованого спереду на нагруднику. У цьому випадку шлея працює як антиривок: створює додатковий важіль, який допоможе вам із легкістю перенаправити рух собаки та відвернути його увагу. Такий спосіб використовується виключно для тренування поведінки собаки на прогулянці й не застосовується для собак, схильних до агресивної поведінки.

П’ять точок регулювання дають змогу підігнати розміри шлеї індивідуально для кожного собаки. По 2 точки регулювання розташовані симетрично на шийному й нагрудному ременях. 5-та точка регулювання розташована на нагруднику й дає змогу регулювати відстань між шийним і нагрудним ременем. Для цього необхідно розстебнути пряжки та кнопку на нагруднику, що фіксує стрічку ременя, переставити ремінь у потрібне положення і знову зафіксувати кнопкою.

Ширина шийних і нагрудних ременів (розмір М) – 2 см.

Габаритні розміри пакунка (М) (ДхШхВ): 18х4,5х15,5 см.

Чому варто купити автомобільну шлею для собак Kurgo Tru-Fit Smart:

безпечна і надійна конструкція, яка успішно подолала краш-тести;
сумісна з будь-якою системою ременів безпеки автомобіля;
універсальна: можна використовувати для фіксації собаки в автомобілі, і як повсякденну амуніцію для прогулянок і навчання;
суцільнометалева фурнітура для міцності та довговічності;
широкий м’який нагрудник для додаткового захисту і комфорту собаки;
особливі застібки у вигляді вкладених пряжок гарантують надійність з’єднання (див. Інструкцію);
5 точок регулювання для ідеальної посадки;
2 кріплення для повідця: на спині та на нагруднику;
у комплекті сталевий карабін із ручкою-петлею (довжина 24 см, ширина стрічки 2,5 см) для кріплення до автомобільного ременя безпеки;
рекомендується тільки ручне чищення і сушіння на повітрі.

Детальніше

Характеристики товару

  • Kurgo Products США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

ІНСТРУКЦІЯ

Схему розташування основних елементів конструкції шлеї, розстібання і кріплення вкладених пряжок, а також способи використання шлеї див. у вкладеній інструкції.

Шлея одягається через голову собаки. Шийні ремені не розстібаються, а тільки регулюються за довжиною. Роз’ємні вкладені пряжки розташовані на нагрудному (задньому) ремені.

Шлея кріпиться до автомобільного ременя за допомогою ременя безпеки з карабіном, що входить до комплекту. До шлеї карабін кріпиться тільки за петлю, яку утворює ремінь на спині. Категорично забороняється фіксувати шлею за металевий з’єднувач на спині або D-кільце на нагруднику, вони призначені виключно для пристібання повідця.

Для з’єднання шлеї з ременем автомобіля ви можете скористатися одним зі способів:

  • 1 спосіб. Просуньте карабін ременя безпеки під верхню стрічку ременя на спині, а потім – до пристебнутого ременя безпеки автомобіля, при цьому ручка-петля вільно звисає;
  • 2 спосіб. Застебніть ремінь безпеки автомобіля, просуньте під ним ремінь безпеки шлейки та просуньте карабін у петлю ручки-петлі. У вас має вийти вузол навколо ременя безпеки автомобіля. Потім зафіксуйте карабін ременя безпеки за петлю, яку утворює ремінь на спині. За такого способу собака отримує трохи більше свободи: може сісти і лягти. Цей спосіб рекомендується для собак великих порід.


ЯК ОБРАТИ РОЗМІР

Щоб визначитися з розміром шлеї, вам необхідно дізнатися 2 параметри: окружність шиї та окружність грудей вихованця. Окружність шиї вимірюється по найширшій частині шиї, а окружність грудей - навколо тулуба відразу за передніми лапами. Вага вихованця в кг вказана тільки для орієнтування.

  • Розмір XS: обхват шиї – 23-33 см, обхват грудей – 30-45 см, вага – 2-5 кг.
  • Розмір S: обхват шиї – 30-50 см, обхват грудей – 41-56 см, вага – 5-11 кг.
  • Розмір М: обхват шиї – 40-63 см, обхват грудей – 46-71 см, вага – 11-23 кг.
  • Розмір L: обхват шиї – 46-76 см, обхват грудей – 61-86 см, вага – 23-36 кг.
  • Розмір XL: обхват шиї – 61-89 см, обхват грудей – 71-112 см, вага – 36-50 кг.


ЧИСТКА

Шлею рекомендується чистити тільки вручну, якщо є сильні забруднення. Хімчистка і машинне прання заборонені.

Перед початком чищення необхідно сухою щіткою видалити зі шлейки пил, шерсть, засохлий бруд та інше. Сильні забруднення видаляються за допомогою губки, змоченої в холодній воді. Можливе використання м’якого мила. Не використовуйте агресивні мийні засоби! Залишки мила змиваються холодною водою.

Сушити шлею необхідно тільки на відкритому повітрі. Не використовуйте для сушіння пральну машину!

Бренд Kurgo

Усі акції