Кошик порожній
viber
Isle Of Dogs
Оценить 
5.0 (Голосів 6)
Опис

Шампунь + кондиціонер два в одному для собак Everyday NaturaLuxury™ Two-in-One Shampoo & Conditioner IS-118

Шампунь + кондиціонер два в одному для собак Everyday NaturaLuxury™ Two-in-One Shampoo & Conditioner
Натисніть для збільшення фото.
209.00 грн
АРТ. IS-118 /  100 мл
599.00 грн
АРТ. IS-119 /  470 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шампунь і кондиціонер Isle of Dogs Everyday NaturaLuxury™ "Два в одному" - це продукт, який володіє численними перевагами для догляду за шерстю собак. Ось кілька ключових характеристик цього продукту:

  1. Дві функції в одному: Цей продукт одночасно діє як шампунь і кондиціонер, забезпечуючи комплексний догляд за шерстю собаки. Він допомагає очистити шерсть і забезпечує їй вологою, залишаючи її м'якою та блискучою.

  2. Збалансований pH: Шампунь і кондиціонер мають оптимальний рівень pH для собак, що робить їхнє використання безпечним і ефективним для догляду за шерстю.

  3. Відсутність шкідливих речовин: Цей продукт не містить сульфатів, парабенів і додаткових барвників, що робить його більш натуральним і менш агресивним для шкіри та шерсті собак.

  4. Легке змивання: Шампунь і кондиціонер легко змиваються, що зекономить час під час купання собаки та забезпечить зручність вам та вашому улюбленцю.

  5. Приємний аромат: Він також має чудовий аромат жимолості, груші, меду та солодкого жасмину, який не лише робить вашу собаку запашною, але і приносить вам задоволення.

Загалом, шампунь і кондиціонер Isle of Dogs Everyday NaturaLuxury™ "Два в одному" створені для того, щоб забезпечити шерсті вашого улюбленця оптимальний догляд та зберегти її здоровою та красивою.

ІНГРЕДІЄНТИ

Вода, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Lauramide MEA, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Fragrance, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Характеристики товару

  • "ISLE OF DOGS"USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Isle Of Dogs

Усі акції