Кошик порожній
viber
Дивопрайд
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Протизапальні краплі для очей і носа собак і котів Дивопрайд DP-02

Протизапальні краплі для очей і носа собак і котів Дивопрайд
Натисніть для збільшення фото.
92.40 грн
АРТ. DP-02 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Опис ветеринарного препарату: Комбінований препарат з гентаміцином і дексаметазоном

Добре вирізняючись серед ветеринарних препаратів, наш комбінований ветеринарний препарат з гентаміцином і дексаметазоном володіє високою ефективністю, завдяки фармакологічним властивостям своїх ключових компонентів.

Гентаміцин для широкого спектра бактеріального контролю: Гентаміцин відзначається широким спектром антимікробної дії проти грамнегативних бактерій, таких як Escherichia coli, Klebsiella spp., і Proteus spp. Також він ефективний проти індол-позитивних і індол-негативних бактерій, включаючи Salmonella spp. і Acinetobacter spp. Резистентність мікроорганізмів розвивається повільно, що підсилює тривалу ефективність препарату.

Дексаметазон для протизапальної та протиалергічної дії: Дексаметазон, синтетичний глюкокортикостероїд, демонструє виражену протизапальну та протиалергічну дію. Його вплив на синтез білка та регулювання експресії генів забезпечує стабілізацію ферментів лейкоцитів та пригнічення запальної реакції.

Тривалість дії та безпека: Препарат володіє тривалою протизапальною дією, до 8 годин після застосування. Місцева абсорбція є низькою, забезпечуючи безпечність використання. Підвищена ефективність в умовах запалення або ушкодження слизової.

Абсорбція та виведення: Добре проникає в епітелій рогівки та кон'юнктиву, досягаючи терапевтичних концентрацій. Системна абсорбція є низькою, а метаболізація в печінці та виведення через кишківник підтримують безпеку препарату.

Покращте здоров'я вашого тваринного компаньйона з нашим передовим комбінованим ветеринарним препаратом, розробленим з урахуванням найсучасніших фармакологічних стандартів.

Протипоказання

Гіперчутливість до компонентів препарату.

Особливі вказівки:

Особливі запобіжні заходи не передбачені.

Побічна дія

З боку органів зору: рідко виникають алергічні реакції у вигляді печіння після застосування препарату. При тривалому застосуванні - розвиток вторинної глаукоми, стеридної катаракти.

Спосіб застосування Divopride (Дивопрайд) КРАПЛІ протизапальні для очей та носа кішок та собак
Рекомендації щодо застосування

Застосовують для лікування кішок і собак при інфекційно-запальних захворюваннях очей і носа, викликаних чутливими до гентаміцину мікроорганізмами. При алергічних процесах переднього відділу ока, ускладнених бактеріальною інфекцією, а також з метою профілактики та лікування запальних явищ в післяопераційному періоді.

Спосіб застосування та дози

Закапують в кон'юнктивальний мішок або ніздрю по 1-2 краплі 4-6 разів на добу. Тривалість лікування звичайно не перевищує 2-3 тижнів.

Умови зберігання

В пакуванні при температурі від 0 ° C до 20 ° C в сухому темному місці. Термін придатності - 3 роки, після першого відкривання - 6 тижнів.

Склад Divopride (Дивопрайд) КРАПЛІ протизапальні для очей та носа кішок та собак
1 мл стерильного розчину містить:

гентаміцину сульфат - 0,006 г,
дексаметазону натрію фосфат - 0,0003 г

Характеристики товару

  • 10 мл
  • Дивопрайд, Україна
  • каплі
  • очі

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Дивопрайд

Рекомендовані категорії

Усі акції