Кошик порожній
viber
Bayer
Оценить 
4.0 (Голосів 76)
Опис

Профендер Спот Он краплі на холку від глистів для котів вагою від 5 до 8 кг Profender BY-12

Профендер Спот Он краплі на холку від глистів для котів вагою від 5 до 8 кг Profender
Натисніть для збільшення фото.
207.93 грн
АРТ. BY-12 /  1 піпетка Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

СКЛАД І ФОРМА ВИПУСКУ
Профендер - комплексний лікарський антигельмінтний засіб. Профендер як діючі речовини містить емодепсид і празиквантел, а також допоміжні компоненти (бутилгідро-оксианізол, ізопропіліден гліцерол, молочну кислоту). Препарат являє собою прозорий розчин для зовнішнього застосування від жовтого до коричневого кольору, в 1 мл якого міститься 21,4 мг емодепсиду і 85,8 мг празиквантелу. Випускають препарат розфасованим по 1,12 мл у поліпропіленових піпетках із ковпачками, запакованих по 2 штуки в алюмінієві блістери, поміщені в картонні коробки.

ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Профендер має широкий спектр антигельмінтної дії на круглих і стрічкових гельмінтів, у т. ч. на Тохосага сatі, Toxascaris Іeoninа, Ancylostoma tubaeforme, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis, які паразитують у котів. Емодепсид, що входить до складу препарату, є напівсинтетичною сполукою з групи депсипептидів і має нематодоцидну дію. Чинячи стимулюючу дію на пресинаптичні латрофілінові рецептори, емодепсид спричиняє параліч і загибель паразита. Механізм дії празиквантелу полягає в деполяризації нейром'язових гангліоблокаторів, порушенні транспорту глюкози і мікротурбулярної функції всіх фаз розвитку цестод, спричиняючи порушення нервово-м'язової іннервації, параліч і загибель паразитів. Фармакокінетичні властивості препарату забезпечують його хороше всмоктування з місця нанесення і тривале збереження в терапевтичній концентрації в організмі тварини. Максимальні концентрації празиквантелу та емодепсиду відмічаються в сироватці крові через 2 - 4 доби; виводяться сполуки з організму здебільшого із сечею у незміненому вигляді та частково у метаболізованій формі протягом 28 - 30 діб. Профендер за ступенем впливу на організм належить до помірно небезпечних речовин, у рекомендованих дозах не чинить місцевоподразнювальної, ембріотоксичної, тератогенної, мутагенної та імунотоксичної дії. Препарат добре переноситься котами різних порід у терапевтичній і в 3-кратній терапевтичній дозі.

ПОКАЗАННЯ
Профендер призначають для дегельмінтизації котів з профілактичною та лікувальною метою за нематодозів (токсокароз, токсаскаридоз, анкілостомоз) та цестодозів (теніідози, дипілідіоз, ехінококози), шляхом топікального (крапельного) нанесення препарату на шкіру.

ДОЗИ ТА СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Перед використанням з піпетки знімають захисний ковпачок і, розташувавши її вертикально, проколюють захисну мембрану носика піпетки (одягнувши ковпачок зі зворотного боку), потім ковпачок знову знімають. Препарат, розсунувши шерсть, наносять у місця, недоступні для злизування, безпосередньо на шкіру між лопатками біля основи шиї. Під час обробки великих кішок вміст піпеток наносять на шкіру в ділянці шиї в кілька місць. Мінімальна терапевтична доза профендера становить 0,14 мл/кг маси тварини. Дегельмінтизацію кішок з використанням профендера проводять, починаючи з 8-тижневого віку, з лікувальною метою - за показаннями, з профілактичною - щоквартально.

Детальніше

Характеристики товару

  • "Bayer", Німеччина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

ПОБІЧНІ ДІЇ
Побічних явищ і ускладнень у кішок чистих і помісних порід, у т. ч. вагітних і тих, що лактують, під час застосування препарату згідно з цією інструкцією, як правило, не спостерігається. У рідкісних випадках після застосування препарату можливі індивідуальні реакції (почервоніння шкіри, свербіж, посилена салівація), що мимовільно минають і не потребують застосування лікарських засобів.

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Профендер не слід застосовувати кошенятам молодше 8-тижневого віку.

ОСОБЛИВІ ВКАЗІВКИ
Під час процедури з профендером слід дотримуватися загальноприйнятих правил особистої гігієни і техніки безпеки, передбачених при роботі з лікарськими засобами для тварин. Після закінчення процедури слід ретельно вимити руки теплою водою з милом. Не слід мити, гладити і підпускати тварину до маленьких дітей протягом 24 годин після обробки препаратом. При випадковому потраплянні препарату на шкіру або в очі його слід негайно змити струменем води, при попаданні всередину - звернутися до медичного лікаря. Порожні піпетки з-під препарату забороняється використовувати для побутових цілей, їх поміщають у поліетиленовий пакет і викидають у контейнер для сміття.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
У сухому, темному, недоступному для дітей місці за температури від 0 до 30 °С.

Бренд Bayer

Рекомендовані категорії

Усі акції