Кошик порожній
viber
LIVISTO
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Пребіотик спрей для підтримки відновлення та балансування шкірного бар'єра LIVISTO Atopic VT-50

Пребіотик спрей для підтримки відновлення та балансування шкірного бар'єра LIVISTO Atopic
Натисніть для збільшення фото.
375.48 грн
АРТ. VT-50 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Опис
Для собак і котів.

Цей пребіотик спрей для підтримки здоров'я шкірного бар'єра у вашої улюбленої чотирилапої дорогоцінності є ідеальним рішенням для подразненої, сухої та чутливої шкіри собак і котів. Він розроблений спеціально для того, щоб забезпечити найкращий догляд за шкірою вашого улюбленця і зробити її здоровою та блискучою.

Основні переваги LIVISTO Atopic спрею:

  1. Зміцнення мікробіома шкіри: Він містить важливі пребіотики, які сприяють розвитку корисних бактерій на шкірі, підтримуючи її природний захисний бар'єр.

  2. Зволоження та живлення: Гіалуронова кислота та гліцерин в складі спрею забезпечують інтенсивне зволоження та живлення шкіри, роблячи її м'якою і гладенькою.

  3. Протизапальний і антиоксидантний захист: Календула, також включена до формули, має протизапальні та антиоксидантні властивості, які допомагають заспокоїти подразнення та захистити шкіру від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Дозвольте вашому улюбленцю насолоджуватися комфортною та здоровою шкірою з цим пребіотик спреєм. Додайте його до режиму догляду за шкірою вашого пухнастого друга вже сьогодні та побачте, як він відчуває покращення і матиме доглянутий вигляд!

Склад
Інулін, фруктоза, гіалуронова кислота, екстракт квіток ­календули лікарської, гліцерин, вода.

Спосіб застосування
Перед використанням збовтати. Розпиліть на потрібні ділянки та залиште діяти. Не потребує змивання. Частота повинна визначатися залежно від кожного конкретного випадку: щодня, 2-3 рази на тиждень або за рекомендацією ветеринарного лікаря. У деяких випадках може бути доцільним підстригти шерсть, щоб сприяти контакту продукту зі шкірою. Підходить для важкодоступних місць, наприклад міжпальцевих проміжків. Його можна використовувати з іншими продуктами лінійки V-SKIN.

Попередження
Уникайте контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промийте проточною водою. Зберігайте контейнер у сухому прохолодному місці, якомога далі від прямих сонячних променів.

Для використання тільки у ветеринарній медицині!

Характеристики товару

  • 125 мл
  • AniMedica GmbH a LIVISTO company. Євросоюз

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд LIVISTO

Рекомендовані категорії

Усі акції