Кошик порожній
viber
Moderna
Оценить 
5.0 (Голосів 26)
Опис

Переноска для собак та котів з металевими дверцятами РОУД-РАННЕР 2 Moderna IATA MD-297

Переноска для собак та котів з металевими дверцятами  РОУД-РАННЕР 2 Moderna IATA
Натисніть для збільшення фото.
1,117.00 грн
АРТ. MD-297 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Переноска для собак та котів з металевими дверцятами РОУД-РАННЕР 2 Moderna IATA

Подорожі з вашими домашніми улюбленцями стають ще легшими та комфортнішими завдяки пластиковому перенесенню Moderna Road Runner 2. Цей продукт розроблений з думкою про максимальний комфорт та безпеку вашого пухнастого друга, а також для вашої зручності.

Ця переноска підходить для котів і собак з вагою до 8 кг і гарантує безпечну та стресову подорож. Завдяки металевим ґратам, що встановлені на вході, та спеціальному пружинному замку, ви можете бути впевнені, що ваша тварина не вийде з переноски навіть під час активної поїздки.

Однією з головних переваг цього перенесення є його легкість у збиранні та розбиранні. Ви зможете швидко підготувати його до подорожі або зручно зберігати, коли він не використовується. Вишуканий пластик преміум класу гарантує міцність виробу та його деталей при мінімальній вазі.

Ця переноска також стає вельми корисною вдома. Ви можете вийняти дверцята і використовувати її як зручне ліжко для вашого улюбленця або як місце для гри. Ваша тварина оцінить комфорт і просторість цієї переноски, і звикне до неї перед подорожжю.

Важливо пам'ятати, що переноска Moderna Road Runner 2 відповідає основним нормам перевезення тварин, включаючи металеві грати з пружинним замком, вентиляційні прорізи з трьох сторін, і відсутність гострих кутів всередині. Однак, якщо ви плануєте перевозити вашого улюбленця літаком, завжди перевіряйте актуальні вимоги авіакомпанії до контейнерів для тварин.

Завдяки своїй легкості у збиранні та розбиранні, великим габаритам і низькій вазі, а також зручній ручці, переноска Moderna Road Runner 2 стане незамінним аксесуаром для вашого домашнього улюбленця. Забезпечте йому комфорт та безпеку під час подорожей та вдома, обираючи це перенесення для котів і собак.

Характеристики товару

  • до 8 кг
  • 58 х 35 х 37 см
  • Пластик
  • Модерна, Бельгія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Moderna

Рекомендовані категорії

Усі акції