Кошик порожній
viber
Kaytee
Оценить 
5.0 (Голосів 61)
Опис

Підстилка з целюлози для гризунів, дрібних тварин, птахів, рептилій Kaytee Soft Granule Lavender KT-33

Підстилка з целюлози для гризунів, дрібних тварин, птахів, рептилій Kaytee Soft Granule Lavender
Натисніть для збільшення фото.
153.00 грн
АРТ. KT-33 /  200 г - 1.3 л
2,301.00 грн
АРТ. KT-34 /  4 кг - 27.5 л
2,301.00 грн
АРТ. KT-19 /  27.5 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Підстилка Kaytee Soft Granule Lavender для Гризунів та Дрібних Тварин з Ароматом Лаванди.

Піклуючись про затишок і комфорт вашого маленького друга, вибирайте найкращу підстилку - Kaytee Soft Granule Lavender. Ця екологічно чиста підстилка з целюлози створена спеціально для гризунів, дрібних тварин, птахів і рептилій, надаючи їм сухе та приємне середовище.

Kaytee Soft Granule Lavender виготовлена зі 100% натуральної целюлози та сформована у невеликі м'які гранули різного розміру. Вона не розпушується, як деякі інші підстилки, і не збільшує свій об'єм, але при цьому може вбирати в 3 рази більше власної ваги, забезпечуючи тривалий комфорт.

Особливість цієї підстилки - це натуральний аромат лаванди, що додається завдяки ідеально збалансованій кількості справжніх квітів лаванди. Це допомагає створити атмосферу спокою та релаксу для вашого улюбленця, надаючи йому приємний ароматний досвід.

Підстилка Kaytee Soft Granule Lavender ідеально підходить для кліток гризунів, дрібних тварин, птахів, рептилій, а також їжаків. Вона складається зі 100% натуральної целюлози та натуральних квітів лаванди.

Будьте обережні, оскільки гранули підстилки можуть заплутуватися в шерсті довгошерстих порід. Однак це невеликий недолік, який легко виправляється регулярною гігієною та доглядом за вашим улюбленцем.

Оберіть Kaytee Soft Granule Lavender для забезпечення чистоти та комфорту вашого улюбленця і створіть для нього домівку, де він буде почувати себе як в справжньому раю.

ІНСТРУКЦІЯ

1. Розмістіть підстилку в клітці шаром завтовшки від 2,5 см до 8 см.
2. Міняйте підстилку в клітці 1 раз на тиждень або за потреби. Частота прибирання залежатиме від кількох важливих моментів: розміру клітки, кількості улюбленців у клітці, розміру гризуна, чи користується ваш маленький улюбленець лотком із наповнювачем, чи справляє всі свої потреби просто в підстилку.
3. Регулярно робіть вологе прибирання клітки. Потім ретельно протирайте клітку чистою сухою серветкою.
4. Завжди замінюйте підстилку новою. Використану підстилку слід викинути або використовувати як компост.

ВАЖЛИВО! Невиконання гігієнічних умов утримання може призвести до того, що в улюбленця виникнуть проблеми з диханням або респіраторні захворювання через накопичення в клітці аміаку, спричиненого сечею.

Целюлозна гранульована підстилка Kaytee Soft Granule може стати основою для повітрянішої та м’якшої Kaytee Clean&Cozy, якщо ваш улюбленець полюбляє рити ходи та норки в наповнювачі.

Характеристики товару

  • Kaytee, США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Kaytee

Рекомендовані категорії

Усі акції