Кошик порожній
viber
GimCat
Оценить 
5.0 (Голосів 77)
Опис

GimCat Nutri Pockets Dental: Смачні Ласощі для Здорових Зубів у Котів GP-107

Ласощі для очищення зубів у котів GimCat Nutri Pockets Dental
Натисніть для збільшення фото.
112.00 грн
АРТ. GP-107 /  60 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Даруйте вашому котикові смаколики та здоров'я одночасно з вітамінними ласощами GimCat Nutri Pockets Dental. Ці хрусткі подушечки зі смачною начинкою не лише потішать смак вашого улюбленця, але й нададуть йому відмінний догляд за зубами.

Переваги GimCat Nutri Pockets Dental:

  1. Механічний ефект щітки: З частинками целюлози, ласощі імітують механічний ефект щітки, ефективно зменшуючи утворення зубного нальоту та зубного каменю.

  2. Здорові зуби та ясна дихання: Подушечки допомагають підтримувати здоров'я зубів та ясен, забезпечуючи свіжий подих вашого кота.

  3. Смачна начинка: Спеціально розроблена начинка робить ласощі неперевершеними на смак для вашого котика.

  4. Легко використовується: Рекомендовано давати до 20 штук ласощів Nutri Pockets Dental на день, забезпечуючи своєму улюбленцю не лише задоволення, але й догляд за здоров'ям.

Нехай кожен момент радості стане також і корисним для вашого кота. Оберіть GimCat Nutri Pockets Dental та даруйте йому здорові зуби та смачний досвід! Замовте прямо зараз та дивіться, як ваш котик насолоджується кожним укусом!

Склад: зернові, м’ясо та продукти тваринного походження (птиця - 27,5%), олії та жири, екстракти рослинного білка, продукти рослинного походження (лігноцелюлоза 4%), мінерали, дріжджі, молоко та молочні продукти.

Харчова поживність: білки 31,0 %, жири 20,0 %, сира зола 6,0 %, сира клітковина 4 %, вологість 9,0 %. Вітамін A: 9.000 МО, Вітамін D3: 630 МО, Вітамін E: 90 мг, Таурин 1000 мг

Характеристики товару

  • 60 г
  • "Gimborn", Німеччина
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд GimCat

Усі акції