Кошик порожній
viber
Bosch Sanabelle
Оценить 
5.0 (Голосів 57)
Опис

Беззерновий сухий корм для кішок з чутливим травленням Бош Санабель Bosch Sanabelle No Grain BS-05

Беззерновий сухий корм для кішок з чутливим травленням Бош Санабель Bosch Sanabelle No Grain
Натисніть для збільшення фото.
250.80 грн
АРТ. BS-05 /  400 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Bosch Sanabelle No Grain - Корм для котів Бош Санабель Беззерновий

Сухий корм для котів старше одного року з чутливим травленням - високоякісний і повністю збалансований.

Відсутні злаки - завдяки цьому корм гіпоалергенний і підійде кішкам із чутливим травним трактом
смачний і привабливий для котів через великий вміст свіжого м'яса та цільного яйця
нормалізує травлення, підтримуючи імунну систему і надаючи блиск шерсті
хороша засвоюваність протеїну через те, що використовується м'ясо свіже, а не традиційне борошно з м'яса
зниження навантаження на травний тракт через енергомісткість і малу кількість корму Sanabelle No Grain під час прийняття їжі.

Розроблено корм Бош Санабелль Беззерновий для котів з харчовою непереносністю та тих, що страждають алергією на їжу. Для котів, які постійно перебувають у закритих приміщеннях і водночас мало рухаються - цей раціон якнайкраще підходить їм завдяки швидкій засвоюваності.


У сухому кормі Бош Без зерновий немає глютену і сої та використовуються тільки натуральні інгредієнти: свіже м'ясо свійської птиці. Тому ці корми так подобаються кішкам.

Використовуваний жир і рослинні волокна зменшують злипання шерсті в шлунку і полегшують вихід волосяних куль. Зменшується об'єм порцій і водночас полегшується перетравлення їжі, оскільки через поживність корму Sanabelle No Grain, що складається з чистого м'яса, кішка швидко насичується.

Правильна робота травної системи, поліпшення кишкової флори, еластичність шкіри, збереження зору, природна опірність організму - все це завдяки сухому корму Бош Санабелль Беззерновий. А також: стимуляція роботи нирок, підтримання водного балансу, запобігання утворенню каменів. Бо винайдений водний транзит-агент, розроблений спеціально для кішок, які ведуть малоактивний спосіб життя, - це винахід фірми Бош, найкращий з кормів. Він підтримує водний баланс в організмі, знижує pH сечі, підтримує вміст магнію в нормі.

Інгредієнти:

Зі свіжого м'яса свійської птиці, картопляних пластівців, з борошна зі свіжого м'яса свійської птиці, картопляного борошна, тваринного жиру, пісної м'ясної обрізки (дегідратованої), печінки (дегідратованої), гідролізованого м'яса, бурякової пульпи (без цукру), незбираного яйця (дегідратованого), харчової клітковини (целюлози), лляного насіння, риб'ячого жиру, дріжджів (дегідратованих), журавлини (дегідратованої), чорниці (дегідратованої), екстракту новозеландського зеленого губчастого молюска (натурального продукту для підтримання функції тканин, хрящів і суглобів), порошку цикорію, квіток чорнобривців (дегідратованих), екстракту юки (дегідратованої). Роздільник для тексту: Інгредієнти корму Бош Санабель Беззерновий

Склад корму для котів Беззерновий:

Енергетична цінність - 16,32 МДж/кг, Вологість - 10%, Протеїн - 32%, жир - 16%, клітковина -3% у сирому вигляді, Мікро- і макроелементи - 6.5%.

Характеристики товару

  • "Bosch", Німеччина
  • супер-преміум
  • чутливе травлення, для виведення вовни
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Bosch Sanabelle

Усі акції