Кошик порожній
viber
NexGard
Оценить 
5.0 (Голосів 50)
Опис

Нексгард - таблетки від бліх і кліщів для собак від 2 до 4 кг NexGard NX-01

Нексгард - таблетки від бліх і кліщів для собак від 2 до 4 кг NexGard
Натисніть для збільшення фото.
299.00 грн
АРТ. NX-01 /  1 таблетка
897.00 грн
АРТ. NX-02 /  3 таблетки уп.
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

NexGard (НексГард) новий препарат для боротьби з ектопаразитами собак, дозування S - для собак вагою від 2 до 4 кг.

НЕКСГАРД належить до інсектоакарицидних лікарських препаратів системної дії.

Афоксоланер, що входить до складу препарату, - інсектоакарицид групи ізоксазоліну. Механізм дії афоксоланера полягає в блокуванні ГАМК-залежних рецепторів членистоногих, гіперзбудженні нейронів, порушенні передавання нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі паразитів.

НЕКСГАРД активний щодо

бліх: Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis,

іксодових кліщів: Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Ixodes scapularis, Ixodes ricinus, Ixodes holocyclus, Haemaphysalis longicornis, Amblyomma americanum.

Після перорального введення препарату афоксоланер легко всмоктується у шлунково-кишковому тракті та досягає системного кровотоку, максимальна концентрація у плазмі відзначається через 2-4 години після введення. Афоксоланер повільно метаболізується і виводиться з організму здебільшого з жовчю і незначною мірою із сечею. Період напіввиведення афоксоланера становить 14 діб.

Дія препарату на бліх починається через 30 хвилин після введення; одноразове застосування препарату забезпечує знищення бліх і кліщів на тварині впродовж 6 і 48 годин відповідно; запобігає повторній інфестації впродовж 4 тижнів. Загибель бліх відбувається до відкладання яєць, що запобігає контамінації приміщень яйцями та личинками.

Застосування

НЕКСГАРД призначають собакам для лікування та профілактики в разі зараження кліщами (Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus, Ixodes scapularis, Rhipicephalus sanguineus, Amblyomma americanum and Haemaphysalis longicornis) і блохами (Ctenocephalides felis та Ctenocephalides canis). Препарат може використовуватися, як один із засобів, при лікуванні блошиного алергічного дерматиту у собак.

Не слід застосовувати препарат хворим, ослабленим тваринам, цуценятам віком до 8 тижнів та/або масою менше 2 кг, а також тваринам інших видів.

Повторні обробки в сезон найбільшої активності ектопаразитів проводять щомісяця. При застосуванні препарату собакам масою понад 50 кг слід використовувати комбінацію таблеток, з розрахунку 2,5 мг афоксоланера на 1 кг маси. Не допускається розламування таблеток.

НЕКСГАРД володіє привабливим ароматом і смаком і, як правило, охоче поїдається собаками; в іншому випадку, препарат згодовують в суміші з кормом.

Виробник: компанія Boehringer Ingelheim International GmbH, Binger Strasse 173, 55216 Ingelheim am Rhein.

Характеристики товару

  • Boehringer Ingelheim International GmbH
  • таблетки

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд NexGard

Усі акції