Кошик порожній
viber
NexGard
Оценить 
5.0 (Голосів 73)
Опис

NexGard Spectra: Ефективний Захист від Бліх і Кліщів для Середніх Собак (від 3.5 до 7.5 кг) NX-11

Нексгард Спектра - таблетки від бліх і кліщів для собак від 3.5 до 7.5 кг NexGard Spectra
Натисніть для збільшення фото.
391.00 грн
АРТ. NX-11 /  1 таблетка
1,171.00 грн
АРТ. NX-12 /  3 таблетки упаковка
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

НексГард Спектра - смачна жувальна таблетка для собак проти найбільш поширених зовнішніх і внутрішніх паразитів собак. НексГард Спектра крім дії на зовнішніх паразитів, бореться проти гельмінтів - аскарид, волосоголовців, анкілостом, а також захищає собак від дирофіляріозу.

Склад: 1 г препарату містить речовини, що діють:

Афоксоланер - 18,75 мг; мільбеміцин оксим - 3,75 мг, а також допоміжні речовини.

За зовнішнім виглядом препарат являє собою таблетки від світло-рожевого до темно - рожевого кольору, круглої (позиція від 2 до 3,5 кг) або прямокутної форми.

НексГард Спектра випускають у п'яти дозуваннях (таблетки по 0,5 г; 1 г; 2 г; 4 г; 8 г), розфасовані по 3 таблетки в блістери та упаковані в картонні коробки.

Зберігають препарат у закритому заводському упакуванні, за температури від 0°C до 30°C.

Фармакологічні властивості:

НексГард Спектра - комбінований протипаразитарний препарат.

Діючі речовини, що входять до складу препарату (афоксоланер і мільбеміцін оксим), забезпечують широкий спектр протипаразитарної дії відносно ектопаразитів і гельмінтів, що паразитують у собак. Препарат активний проти дорослих бліх (Ctenocephalides felis, (Ctenocephalides cani) проти кліщів (Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus і D. variabilis, Ixodes ricinus і Ixodes scapularis, Amblyomma americanum і Haemaphysalis longicornis), шлунково-кишкових нематод (Toxocara canis, Toxocara leonine, Ancylostoma caninum, Ancylostoma braziense, Trichuris vuilpis), личинки дирофілярій (Dirofilaria immitis).

Афоксоланер - інсектоакарицид із групи ізоксазоліну, механізм дії полягає у блокуванні ГАМК залежних рецепторів членистоногих, порушенні передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі ектопаразитів. Після перорального застосування, афоксоланер всмоктується у шлунково-кишковому тракті та досягає системного кровотоку, і максимальна концентрація у плазмі відмічається через 2-4 години після застосування препарату, біодоступність становить 88%. Афоксоланер повільно метаболізується і виводиться з організму з жовчю та сечею.

Інсектицидна дія препарату починається через 30 хвилин після його перорального застосування, загибель бліх відбувається впродовж 6 год та іксодових кліщів впродовж 24 год. Одноразове застосування препарату запобігає повторному зараженню протягом 1 місяця.

Мільбеміцину оксим - макроциклічний лактон, активний відносно личинок та імаго нематод, що паразитують у шлунково-кишковому тракті, а також личинок дирофілярій. Механізм дії мільбеміцину зумовлений підвищенням проникності клітинних мембран для іонів хлору, що призводить до надполяризації мембран клітин нервової та м'язової тканини і загибелі паразита.

Порядок застосування та протипоказання:

Лікування акарозів собак, які спричинені кліщами та блохами, лікування собак при зараженні шлунково-кишковими нематодами, комплексна терапія алергічного дерматиту, профілактика дирофіляріозу собак.

Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до компонентів препарату. Не застосовувати хворим та ослабленим тваринам. Не застосовувати цуценятам до 8 тижневого віку та масою тіла до 2 кг. Не застосовувати іншим тваринам, крім собак.

Дози та застосування препарату:

Препарат НексГард Спектра застосовується перорально, одноразово в дозі 2,5 - 5,36 мг (залежно від маси тіла собаки) афоксоланеру та 0,5-1,07 мг мільбеміцину оксиму на 1 кг маси тіла тварини.
Для собак масою тіла понад 60 кг використовується комбінація таблеток різної ваги.

НексГард Спектра може використовуватися як сезонне лікування проти бліх і кліщів (замінюючи лікування моновалентним препаратом) у собак зі встановленим діагнозом шлунково-кишкових нематодозів. Одноразове застосування препарату є ефективним при лікуванні шлунково-кишкових нематодозів. Після проведеного лікування нематодозів наступна обробка тварин проти бліх і кліщів проводиться моновалентними препаратами.

З метою профілактики дирофіляріозу в неблагополучних регіонах препарат НексГард Спектра застосовують у весняно-літньо-осінній період щомісяця, починаючи за місяць до початку льоту переносників збудника - москітів і комарів, і закінчують не раніше ніж за місяць після завершення їхнього льоту.

Якщо тварині застосовували інший препарат, який захищає від дирофілярій, перше застосування препарату НексГард Спектра необхідно починати через 1 місяць після останньої обробки попереднім препаратом.

Перед обробкою препаратом для профілактики дирофіляріозу, рекомендується провести обстеження собак віком старше 8 місяців на присутність в організмі статевозрілих дирофілярій.

Не допускається розламування таблеток.

НексГард Спектра має приємний аромат і смак і, як правило, добре поїдається собаками, в протилежному випадку, препарат згодовують з кормом. Необхідно переконатися, що собака повністю проковтнув необхідну дозу препарату.

Характеристики товару

  • Boehringer Ingelheim International GmbH
  • таблетки

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд NexGard

Усі акції