Кошик порожній
viber
Beaphar
Оценить 
5.0 (Голосів 123)
Опис

Нашийник від бліх і кліщів для собак фіолетовий Beaphar Flea & Tick Collar for Dog BF-175

Нашийник від бліх і кліщів для собак фіолетовий Beaphar Flea & Tick Collar for Dog
Натисніть для збільшення фото.
251.00 грн
АРТ. BF-175 /  фиолетовый
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Нашийник від бліх і кліщів для собак фіолетовий Beaphar Flea & Tick Collar for Dog

Beaphar Flea & Tick Collar for Dog - ваш надійний союзник у боротьбі з надокучливими блохами та кліщами. Цей фіолетовий нашийник розроблено спеціально для собак віком від 6 місяців і старше, і він гарантує довготривалий захист.

Основні переваги нашийника:

  1. Ефективний захист: Нашийник Beaphar забезпечує надійний захист від бліх протягом 5 місяців і від кліщів протягом 2,5 місяців. Це гарантує вашій собаці спокійне і комфортне життя, вільне від надокучливих паразитів.

  2. Водостійкий: Нашийник є водостійким, що дозволяє вашій собаці насолоджуватися активним стилем життя, включаючи ігри в воді та прогулянки під дощем, не втрачаючи ефективності.

  3. Надійний склад: Склад нашийника містить діазинон, який поступово виділяється на поверхні стрічки та передається на шкіру та волосяний покрив вашої собаки. Це призводить до паралічу та загибелі бліх, вошей, волосоїдів та кліщів, що паразитують на вашому улюбленці.

З Beaphar Flea & Tick Collar for Dog ваша собака отримає надійний захист і зможе насолоджуватися життям без надокучливих паразитів. Довірте нашийник Beaphar своєму пухнастому другу для найкращого захисту і комфорту.

Склад: Діазинон 15%.

Спосіб використання: 

Після розкриття пакування нашийник розгортають і надягають на тварину, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини та нашийником залишався проміжок 1,0–1,5 с см, потім закріплюють фіксатором, а надлишок стрічки зрізають. По закінченню всіх дій з нашийником, вимийте руки з милом. Починає ефективно діяти через 5 – 7 діб від початку застосування. Протипоказання: не застосовувати з іншими інсектицидними препаратами, не застосовувати нашийник хворим і видужуючим тваринам, годуючим і вагітним тваринам, тваринам, що мають великі ушкодження шкіри. Також не застосовувати цуценятам молодше ніж (6-місячний) вік. Побічні ефекти: як правило, при умові застосування нашийника згідно з інструкцією, побічних явищ і ускладнень не спостерігається. Можливі випадки підвищеної індивідуальної чутливості тварини до діазинону – надмірне слиновиділення, сльозотеча, ознаки подразнення шкіри. В таких випадках використання нашийника припиняють, а тварину слід вимити з милом і змити шерсть великою кількістю проточної води, а при необхідності призначити антигістамінні та симптоматичні засоби.

Характеристики товару

  • 65 см
  • "Beaphar", Нідерланди

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Beaphar

Рекомендовані категорії

Усі акції