Кошик порожній
viber
Природа
Оценить 
5.0 (Голосів 79)
Опис

Силікагелевий наповнювач для котячих туалетів Sani Pet Природа: Ефективність, економія та екологічність в одній упаковці PR-1190

Наповнювач для котячих туалетів силікагелевий Sani Pet Природа
Натисніть для збільшення фото.
412.00 грн
АРТ. PR-1190 /  7.6 л
578.00 грн
АРТ. PR-1192 /  10 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шукаєте ідеальний наповнювач для котячого туалету, який би поєднував у собі найвищу ефективність, економічність та екологічність? Тоді SaniPet - ваш вибір!

Переваги використання SaniPet:

  1. Неймовірна поглинаюча здатність: Наш силікагелевий наповнювач може увібрати до 100 мл рідини лише за 3-4 секунди. Завдяки цьому процесу поглинання, ваш котик завжди буде мати свіжий туалет. Крім того, якщо регулярно видаляти тверді відходи, SaniPet може використовуватися до 2 тижнів.

  2. Ефективне блокування запахів: Силікагель не просто маскує неприємні запахи, але й повністю їх поглинає. Це означає, що в вашому домі завжди буде панувати свіжість, навіть після відвідування туалету вашим улюбленцем.

  3. Гігієнічність та безпека: SaniPet не створює пилу, не прилипає до лапок та шерсті тварини та не сприяє розмноженню бактерій. Виготовлений з екологічно чистих матеріалів, він гіпоалергенний та безпечний як для тварин, так і для людей.

  4. Економічність: Упаковки об’ємом 10 л вистачить вам на цілих 90 днів, що робить SaniPet економічним та зручним використанням.

Силікагелевий наповнювач SaniPet - ваш секрет чистоти та свіжості котячого туалету. Просто насипте шар 4-5 см у лоток, прибирайте тверді відходи щодня, і насолоджуйтеся чистотою та комфортом вашого улюбленця!

Рекомендації з використання: Насипати наповнювач у лоток шаром 4-5 см. Щодня прибирати тверді екскременти та грудочки. При необхідності досипати наповнювач у лоток або піддон. Для підлог з підігрівом рекомендується використовувати теплоізоляцію.

Склад: Діоксид кремнію.

Характеристики товару

  • "Природа", Харків
  • силікогелевий

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Природа

Рекомендовані категорії

Усі акції