Кошик порожній
viber
Kurgo
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Накидка в багажник для перевезення собак Kurgo Cargo Cape KG-12

Накидка в багажник для перевезення собак Kurgo Cargo Cape
Натисніть для збільшення фото.
3,897.00 грн
АРТ. KG-12 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Kurgo Cargo Cape КУРГО КАРГО накидка в багажник для перевезення собак
Перевезення собак не обов’язково передбачає розміщення вихованця всередині салону на задньому сидінні. Часто собаки великих порід розміщуються в багажнику позашляховиків і мінівенів, де їм просторіше і зручніше. У вашого улюбленця знайдеться безліч способів зіпсувати зовнішній вигляд багажника, але з накидкою Kurgo Cargo Cape ваш автомобіль буде надійно захищений від мокрої шерсті, брудних лап, подряпин від пазурів та інших непередбачених випадків.

Накидка для багажника Kurgo КАРГО виготовлена із водонепроникної та стійкої до плям міцної тканини з поліестеру, схожої за щільністю на брезент. Виріб має спеціальну окантовку з країв, щоби бруд і вода не скочувалися з накидки на підлогу багажника. Водонепроникний відкидний клапан Rufftex закриває бампер, захищаючи його від подряпин під час завантаження і вивантаження собаки або інших брудних предметів. Його можна зберігати в піднятому або складеному вигляді, а для додаткової безпеки вздовж периметру передбачено світловідбивне оздоблення. Крім того, ця частина накидки виготовлена з нетканого матеріалу з протиковзною поверхнею.

Головне кріплення накидки – підголівники задніх сидінь. Ремені для кріплення можна регулювати, щоби положення накидки максимально відповідало геометрії багажника, завдяки чому Kurgo КАРГО здебільшого є універсальною моделлю для універсалів, позашляховиків, мінівенів. Додатково є кілька точок стабілізації на липучці, які ідеально зафіксують накидку, якщо у вас оббивка багажника має тканинну основу. ПВХ-основа накидки не тільки перешкоджає протіканню, а має ще і протиковзні властивості.

Якщо вам необхідно перевозити в багажнику великогабаритний вантаж і скласти частину заднього сидіння, то для таких випадків у накидки для багажника Kurgo Cargo Cape є блискавка, яка розміщується по центру. Просто розстебніть її, складіть потрібну частину заднього сидіння і за такої умови вам навіть не доведеться знімати накидку.

Як додатковий бонус є 2 вбудовані сітчасті кишені для зберігання амуніції, вологих рушників або інших корисних речей.

Захисна накидка для багажника Kurgo Cargo підходить для всіх, хто активно перевозить різні вантажі у своєму автомобілі, наприклад, лижники, кур’єри, садівники, рибалки. Кожен, хто хоче захистити свій багажник від забруднення, може використовувати накидку КАРГО і зробити своє життя набагато простішим!

Чому варто купити накидку в багажник авто Kurgo Cargo Cape:

забезпечить захист багажника автомобіля від подряпин, шерсті, бруду, вологи;
міцна для повсякденного використання завдяки тканині із поліестеру щільністю 600 ден;
водонепроникна та стійка до плям;
неслизька підкладка з ПВХ запобігає ковзанню і перешкоджає промоканню гамака;
тверді канти з країв запобігають розтіканню води та бруду;
водонепроникний відкидний клапан Rufftex для захисту бампера від подряпин має світловідбивне оздоблення для додаткової безпеки;
швидке кріплення, надійна фіксація та індивідуальне припасування завдяки нейлоновим ременям із карабінами, що регулюються за довжиною, а також стабілізаторам на липучці;
центральна блискавка для поділу сидінь 50/50 дає змогу скласти половину заднього сидіння без зняття накидки;
2 великі сітчасті кишені для зберігання необхідних речей;
здебільшого підходить для універсалів, позашляховиків і мінівенів;
рекомендується тільки ручне чищення і просушування на повітрі.

Габаритні розміри (ШхГ): 132х154,2 см + 25 см (захист бампера).

Габаритні розміри пакунка (ШхГхВ): 19х11х35,5 см.

Детальніше

Характеристики товару

  • 132 х 154.2 см
  • Kurgo Products США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Kurgo Cargo Cape КУРГО КАРГО накидка в багажник для перевезення собак

ІНСТРУКЦІЯ

Схема Kurgo КАРГО

A Ремені кріплення до підголівників задніх сидінь
B Застібка-блискавка для розділених сидінь (частина піднята, частина опущена)
C Захисний клапан для бампера
D Кишеня із сітки
E Захист бампера
F Піднятий бортик/водозбірник
G Стабілізатори на липучці
H Фіксувальна накладка

ЯК ПРИКРІПИТИ НАКИДКУ

1. Вирівняйте та закріпіть два ремені підголівника (A) навколо підголівників задніх сидінь вашого автомобіля. Відрегулюйте все так, щоб виріб був на одному рівні з сидіннями та багажником автомобіля.
2. Вирівнявши виріб, натисніть на липучки (G), щоб зафіксувати накидку. Зверніть увагу, що липучки є додатковою функцією і прикріплюються тільки до певних чохлів сидінь та підлогових покриттів. У комплекті є додаткова клейка стрічка, яку можна використовувати за потреби.
3. Захист бампера (E) є додатковою опцією і може бути прикріплений під логотипом Kurgo біля задніх дверей вашого автомобіля за необхідності. Тут ви також знайдете монтажну накладку, яку можна розмістити під килимком для додаткової фіксації.
4. Застібка-блискавка (B) дає змогу легко розстібати її для підняття й опускання сидіння, не знімаючи водночас усю накидку.

ЧИСТКА

Накидку рекомендується чистити вручну, якщо є сильні забруднення. Хімчистка і машинне прання заборонені. Сильні забруднення видаляються за допомогою губки, змоченої в холодній воді. Можливе використання м’якого мила. Не використовуйте агресивні мийні засоби! Залишки мила змиваються холодною водою.

Сушити накидку необхідно тільки на відкритому повітрі. Не використовуйте для сушіння пральну машину!

Бренд Kurgo

Рекомендовані категорії

Усі акції