Кошик порожній
viber
Alpha Spirit
Оценить 
5.0 (Голосів 159)
Опис

Мультипротеїновий напіввологий корм на основі свіжої птиці для собак на всіх стадіях життя ALPHA SPIRIT SEMI-MOIST POULTRY BOX AS-10

Мультипротеїновий напіввологий корм на основі свіжої птиці для собак на всіх стадіях життя ALPHA SPIRIT SEMI-MOIST POULTRY BOX
Натисніть для збільшення фото.
3,965.63 грн
АРТ. AS-10 /  9.5 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Alpha Spirit Semi-moist POULTRY BOX - це високоякісний мультипротеїновий напіввологий корм для собак на всіх стадіях життя, і він має численні переваги:

  1. Беззерновий та повнораціонний: Цей корм не містить зерна, що робить його відповідним для собак всіх порід та розмірів.

  2. М'яка текстура гранули: Напіввологий корм має дуже апетитну та легко перетравлювану текстуру, яка сприяє легкому прийняттю собаками.

  3. Свіже м'ясо та риба: Він виготовлений із виключно свіжого м'яса та риби, включаючи курятину, індичку, качку та свіжу рибу, що надає йому високий вміст білка та інших корисних поживних речовин.

  4. Гіпоалергенний раціон: Корм не містить глютену та є гіпоалергенним, тому він підходить для собак зі схильністю до алергій та харчовою непереносністю.

  5. Натуральні джерела омега-3 жирних кислот та глюкозаміну: Він містить натуральні джерела омега-3 жирних кислот та глюкозаміну, що сприяють загальному здоров'ю собаки.

  6. Неперевершений смак та аромат: Корм має неперевершений смак та аромат, що робить його апетитним для собак.

  7. Технологія Tenderise: Він виготовлений за допомогою технології Tenderise, яка є делікатним процесом приготування без високих температур, що дозволяє зберігати натуральний аромат та поживну цінність інгредієнтів.

  8. Без ГМО та м'ясного борошна: Корм не містить ГМО та м'ясного борошна.

  9. Без штучних барвників та ароматизаторів: Він не містить штучних барвників та ароматизаторів.

  10. Вироблено в Іспанії: Корм виготовлено в Іспанії з місцевих інгредієнтів, що гарантує високу якість та походження складових.

Склад

Характеристики товару

  • 9 кг (45х200г)
  • ALPHA SPIRIT Іспанія
  • супер-преміум
  • чутливе травлення, для шкіри та вовни, для вагітних та годуючих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Склад: 30% свіже куряче м’ясо, 25% свіже м’ясо індички, 20% свіже м’ясо качки, 10% свіжа цільна риба (сардинелла (Sardinella aurita), макрель (Scomber scombrus), ставрида (Trachurus spp.), сардина (Sardina pilchardus)), гідролізований крохмаль, овочевий гліцерин (USP), яйця, м’якоть буряка, пивні дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), морква, яблука, Склад: 30% свіже куряче м’ясо, 25% свіже м’ясо індички, 20% свіже м’ясо качки, 10% свіжа цільна риба (сардинелла (Sardinella aurita), макрель (Scomber scombrus), ставрида (Trachurus spp.), сардина (Sardina pilchardus)), гідролізований крохмаль, овочевий гліцерин (USP), яйця, м’якоть буряка, пивні дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), морква, яблука, цикорій, кмин(Cuminum cyminum), розмарин (Rosmarinus officinalis), куркума (Curcuma longa).

Повнораціонний напіввологий корм для собак Alpha Spirit Free Range Poultry – це збалансована рецептура з неймовірним смаком та ароматом, виготовлена з використанням лише свіжих натуральних інгредієнтів: курятини, індички та качки, вирощених на вільному вигулі та свіжої риби, щоб ваш собака почувався здоровим та сильним.

Раціон Alpha Spirit Free Range Poultry не містить зерна та глютену та чудово підходить собакам, схильним до алергії та/або харчовою непереносністю. Цей раціон багатий природними нутрієнтами, включаючи омега-3 жирні кислоти, глюкозамін та неазмінні амінокислоти.

Для виробництва 1 кг корму ми використали 2,15 кг свіжого м’яса птиці та 0,25 кг свіжої риби. Наші свіжі інгредієнти готуються при низькій температурі, зберігаючи всі поживні речовини, вітаміни та мінерали. Цей продукт не містить доданого жиру, не містить зерна та глютену.

Гарантований аналіз:

Сирий протеїн 28.5%

сира клітковина 2%

сирий жир 14%,

сира зола 7%

вологість 25%

омега-3 поліненасичені жирні кислоти ЕПК+ДГК 1790 мг/кг

кальцій 1.3%

Фосфор 1.1 %

залізо 62 мг/кг

глюкозамін 3930 мг/кг

таурин 2680 мг/кг


Всі компоненти в гарантованому аналізі походять з сирих інгредієнтів. Вони не додаються штучно.

Енергетична цінність: 3259 ккал/кг

Бренд Alpha Spirit

Усі акції