Кошик порожній
viber
Alpha Spirit
Оценить 
5.0 (Голосів 478)
Опис

Мультипротеїновий напіввологий корм на основі свіжого м'яса та риби для собак на всіх стадіях життя ALPHA SPIRIT Semi-moist MultiProtein AS-09

Мультипротеїновий напіввологий корм на основі свіжого м'яса та риби для собак на всіх стадіях життя ALPHA SPIRIT Semi-moist MultiProtein
Натисніть для збільшення фото.
3,709.79 грн
АРТ. AS-09 /  9 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Alpha Spirit Semi-moist MultiProtein - це високоякісний мультипротеїновий напіввологий корм для собак на всіх стадіях життя, який має численні переваги:

  1. Беззерновий та повнораціонний: Цей корм не містить зерно, що робить його відповідним для собак всіх порід та розмірів.

  2. М'яка текстура гранули: Напіввологий корм має дуже апетитну та легко перетравлювану текстуру, яка сприяє легкому прийняттю собаками.

  3. Свіже м'ясо та риба: Він виготовлений із виключно свіжого м'яса (курятина, індичка, качка вільного вигулу) та свіжої риби, що надає йому високий вміст білка та інших корисних поживних речовин.

  4. Гіпоалергенний раціон: Корм не містить глютену та є гіпоалергенним, тому він підходить для собак зі схильністю до алергій та харчовою непереносністю.

  5. Натуральні джерела омега-3 жирних кислот та глюкозаміну: Він містить натуральні джерела омега-3 жирних кислот та глюкозаміну, що сприяють загальному здоров'ю собаки.

  6. Неперевершений смак та аромат: Корм має неперевершений смак та аромат, що робить його апетитним для собак.

  7. Технологія Tenderise: Він виготовлений за допомогою технології Tenderise, яка є делікатним процесом приготування без високих температур, що дозволяє зберігати натуральний аромат та поживну цінність інгредієнтів.

  8. Без ГМО та м'ясного борошна: Корм не містить ГМО та м'ясного борошна.

  9. Без штучних барвників та ароматизаторів: Він не містить штучних барвників та ароматизаторів.

  10. Вироблено в Іспанії: Корм виготовлено в Іспанії з місцевих інгредієнтів, що гарантує високу якість та походження складових.

Склад

Характеристики товару

  • 9 кг (45х200г)
  • ALPHA SPIRIT Іспанія
  • супер-преміум
  • чутливе травлення, для шкіри та вовни, для вагітних та годуючих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця, риба, м'ясо

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Склад: 35% свіжого курячого м'яса, 20% цільної свіжої риби (кругла сардінелла, скумбрія, ставрида, сардина), 15% свіжої свинини, 10% свіжого м'яса качки, 5% свіжої свинячої печінки, крохмаль гідролізований, рослинний гліцерин (USP), яйця, м'якоть буряка, пивні дріжджі, гарбуз, банан, ананас, кмин, шавлія, імбир, куркума.

Високоякісні білки свіжої курятини, свинини, качки, свинячої печінки та різновиду риби (сардінелла, скумбрія, ставрида, сардина) пропонують ідеальну та широку різноманітність харчових речовин та амінокислот, що сприяють всім життєво важливим функціям організму.

Функціональні інгредієнти, як пивні дріжджі, рослинний гліцерин, ідеально завершують цей корм і допомагають зберегти та сприяти відмінному здоров'ю вашої собаки.

Природні консерванти (кмин, шавлія, імбир, куркума) мають детоксикаційний ефект, постачають в організм вітаміни та очищують травну систему.

Фрукти та овочі (м'якоть буряка, гарбуз, банан, ананас) як джерело рослинної клітковини, що багата на вітаміни та мінерали.

Продукція виготовляється без додавання м'ясного борошна чи жирів, а також не містить зерна та глютену.

2 кг м'яса + 0,5 риби = 1 кг корму

Корм виготовлено зі свіжої риби і м'яса, а для виробництва 1 кг повноцінного, гіпоалергенного, напіввологого корму АЛЬФА СПІРІТ МУЛЬТИПРОТЕЇН для собак використано 2 кг свіжого м'яса і 0,5 кг свіжої риби.

Свіжі інгредієнти готуються при низькій температурі, зберігаючи свої поживні речовини, вітаміни та мінерали. Продукт виготовлено без додавання м'ясного борошна чи жирів, та не містить зернових чи глютену.

Гарантований аналіз:

Протеїн - 29 %

Жир - 14,5 %

Клітковина - 2 %

Зола - 7 %

Вологість - 25%

Омега 3 - 1,3 %

Фосфор - 1,1%

Залізо - 62 мг/кг

Таурин - 2.680 мг/кг

Глюкозамін - 3930 мг/кг


Енергетична цінність: 3283 ккал/кг

Бренд Alpha Spirit

Усі акції