Кошик порожній
viber
Chipsi
Оценить 
4.0 (Голосів 56)
Опис

Кукурудзяний наповнювач для тварин, гризунів і птахів Chipsi MAIS PR-1510

Кукурудзяний наповнювач для тварин, гризунів і птахів Chipsi MAIS
Натисніть для збільшення фото.
524.00 грн
АРТ. PR-1510 /  10 л
Додати в обране Залишити відгук - 2

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Chipsi MAIS - це кукурудзяний наповнювач для дрібних тварин і птахів, який має декілька важливих переваг:

  1. Гігієнічна підстилка: Цей наповнювач забезпечує гігієнічне середовище для дрібних тварин і птахів, допомагаючи зберегти чистоту в їхніх клітках або приміщеннях.

  2. Натуральне походження: Виготовлений з натуральних кукурудзяних качанів, цей наповнювач є екологічно безпечним та природним вибором для утримання тварин.

  3. Екстравсмоктуваність: Chipsi MAIS має високу властивість всмоктування, що допомагає утримувати сухими клітки та приміщення, зменшуючи ризик вологого середовища.

  4. Відсутність пилу: Цей наповнювач не містить пилу, що сприяє кращій якості повітря в приміщенні та дбає про здоров'я тварин.

  5. Компостність: Chipsi MAIS може бути віднесений до компосту, роблячи його екологічною альтернативою.

  6. Запах кукурудзи: Наповнювач має природний та приємний запах кукурудзи, який може бути сприйнятним для дрібних тварин.

  7. Запобігає прилипанню: Важчі гранули унеможливлюють прилипання наповнювача до лапок тварин, що робить його більш комфортним для їхнього пересування та гігієни.

Chipsi MAIS є природним і зручним вибором для власників дрібних тварин і птахів, допомагаючи забезпечити їхню комфортну і гігієнічне оточення.

Характеристики товару

  • 10 л
  • Chipsi, Німеччина
  • кукурудзяний

Відгуки наших покупців:

  • 24.02.2021 , 22:26

    Несмотря на то, что упаковка бумажная, она достаточно плотная и не промокает быстро под дождем. Считаю это плюсом, т.к. у меня наполнитель хранится в гараже у меня.
    Сами чипсинки небольшие и поэтому очень мягкая для животинки. По ним должно быть намного приятнее ступать, чем по опилкам или по гранулкам.. Моча проникает сквозь верхний слой и остается внизу, а верхнее даже сухое. Можно взять лопатку, легко убрать мокрый комочек и засыпать свежим наполнителем, небольшим количеством. Упаковки хватает достаточно надолго, но это еще от зверика зависит. Ну и это просто выход для мелких грызунов, для которых гранул больше, чем их лапки (хомяки крыски). Уже не одно поколение хомяков у меня выросло на этих чипсинках. И чя заметила, что чем больше приходится мыть клетку, тем больше хомяк ее метит. а вот с Чипсы маис ее мыть не приходится часто, ну и при этом нет и запаха.

  • 30.09.2017 , 18:07

    Хороший наполнитель. Хомки обрадовались, как его увидели и стали грызть. Сейчас уже привыкли, что это не еда, и с удовольствием в нем роются. После него к опилкам возвращаться не хочется. Кстати, не помню чтоб они рылись в опилках. У нас были прессованые, очень мелкие опилки.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Chipsi

Рекомендовані категорії

Усі акції