Кошик порожній
viber
Brit Premium
Оценить 
4.0 (Голосів 80)
Опис

Brit Premium by Nature Chicken with Hearts - М'ясний паштет із курячими сердечками для собак BR-381

М'ясний паштет із курячими сердечками для собак Brit Premium by Nature Chicken with Hearts
Натисніть для збільшення фото.
113.00 грн
АРТ. BR-381 /  400 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Premium by Nature Chicken with Hearts - це вишуканий м'ясний паштет, створений спеціально для вашого чотирилапого друга. Ідеально підходить як додаток до сухого корму, виступаючи як комплексний корм, ласощі або просто як смачне доповнення до раціону вашого улюбленця незалежно від його породи.

Основні переваги:

  1. Колаген для здорових суглобів: Містить колаген, який підтримує здоров'я суглобів вашого улюбленця, забезпечуючи активний та здоровий спосіб життя.

  2. Лососева олія, фрукти та трави: Додаток лососевої олії, фруктів і трав робить цей паштет не лише смачним, але й корисним для всебічного здоров'я собаки.

  3. Відмінна засвоюваність і смакові якості: Забезпечте вашому песику не лише відмінну засвоюваність, а й справжню насолоду смаком.

  4. Збалансований склад без зернових та ГМО: Без зернових, без солі, без ГМО - цей паштет прагнеться до забезпечення здорового та природного харчування вашого улюбленця.

Brit Premium by Nature Chicken with Hearts - це обіцянка смачного і здорового харчування для вашого собаки. Додайте цей м'ясний паштет до її раціону і насолоджуйтеся щасливим та задоволеним угодовуванням.

Склад: курка 58%, курячий бульйон 35,5%, куряче серце 4%, чорниця 1%, мінерали 1%, лососеве масло 0,5%.

Аналітичний склад: сирий протеїн 8,0%, жир 6,0%, сира клітковина 0,4%, сира зола 2,9%, вологість 78,0%, кальцій 0,3%, фосфор 0,3%, натрій 0,5%.

Харчові добавки на 1 кг: вітамін D3 (E671) 200 IU, вітамін E (3a700) 100 мг, цинк (3b606) 10 мг, залізо (3b103) 8 мг, марганець (3b502) 2 мг, йод (3b201) 0,5 мг, мідь (3b405) 0,5 мг.

Енергетична цінність: 1030 ккал/кг.

Рекомендації щодо годівлі: Добова норма може відрізняться залежно від умов середовища, розміру, віку та активності. Давайте корм кімнатної температури. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменште рекомендовану добову норму. Надайте Вашому собаці доступ до свіжої питної води. Зберігайте в сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте в холодильнику. Термін придатності та номер партії вказані на пакуванні.

Характеристики товару

  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • курка, курячі сердечка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Premium

Усі акції