Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss: Лікувальний вологий корм для собак з надмірною вагою HI-285

.

Лікувальний вологий корм для собак з надмірною вагою Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss
Натисніть для збільшення фото.
165.00 грн
АРТ. HI-285 /  370 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Лікувальний вологий корм Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss - це інноваційне рішення для собак з надмірною вагою, розроблене фахівцями в галузі дієтології та ветеринарної медицини компанії Hill's. Завдяки унікальному складу та клінічно перевіреним характеристикам, цей корм сприяє ефективному зниженню ваги та підтриманню оптимального здоров'я вашого улюбленця.

Переваги вологого корму Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss:

  1. Зменшення ожиріння у дорослих собак: Повноцінний дієтичний корм сприяє зниженню ожиріння, що важливо для здоров'я та добробуту вашого улюбленця.

  2. Швидкий результат упродовж 8 тижнів: Клінічно перевірене харчування допомагає зменшити вагу собаки всього за 8 тижнів, забезпечуючи швидкі та видимі результати.

  3. L-карнітин для підтримки м'язової маси: Ефективно скорочує жирові відкладення і підтримує хороший стан м'язової маси у тварини.

  4. Знижена калорійність і жирність: Оптимальний склад зниженої калорійності та жирності сприяє здоровому схудненню.

  5. Ефективне поєднання клітковини: Оптимальне поєднання розчинної та нерозчинної клітковини створює ефект швидкого насичення, контролюючи апетит та забезпечуючи тривале відчуття насичення у тварини.

  6. Підтримка імунної системи: Підтримує здоровою імунну систему собаки, забезпечуючи повноцінне харчування.

  7. Гарний смак: Приготований з м'яса курки та вирізняється гарним смаком, що подобається навіть найвибагливішим собакам.

Оберіть Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss, щоб надати вашому улюбленцю збалансоване та ефективне харчування для здоров'я та ідеальної ваги.

Склад: М'ясо та субпродукти тваринного походження, субпродукти рослинного походження, злаки, екстракти рослинних білків, рослинні олії та жири, мінеральні речовини.

Аналіз: Сирий протеїн - 8,7%, сирий жир - 2,2%, сира клітковина - 3,3%, сира зола - 1,4%, вологість - 74,1%, кальцій - 0,18%, фосфор - 0,15%, натрій - 0,08%, калій - 0,25%, магній - 0,03%.

Харчові добавки (на 1 кг): Вітамін A - 29683 МО, вітамін D3 - 323 МО, залізо - 22 мг, йод - 0,8 мг, мідь - 3,3 мг, марганець - 2,4 мг, цинк - 28 мг, L-карнітин - 101 мг.

Калорійність: 85,4 Ккал/100 г.

Характеристики товару

  • 370 г
  • Hill`s, США
  • при надмірній вазі

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції