Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Hill's PRESCRIPTION DIET J/D Metabolic + Mobility: Лікувальний вологий корм для собак для зниження ваги та підтримання суглобів HI-286

.

Лікувальний вологий корм для собак для зниження ваги та підтримання суглобів Hill's PRESCRIPTION DIET J/D Metabolic + Mobility
Натисніть для збільшення фото.
191.00 грн
АРТ. HI-286 /  370 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Hill's PRESCRIPTION DIET J/D Metabolic + Mobility - це інноваційний лікувальний вологий корм, спеціально розроблений для зниження ваги та підтримання здоров'я суглобів у собак. Розроблений експертами в галузі дієтології та ветеринарії від Hill's, цей корм надає повноцінне дієтичне харчування, щоб вашому улюбленцю було комфортно і здорово.

Основні переваги:

  1. Контроль ваги: Даний корм допомагає собаці скидати зайву вагу природним шляхом, зменшуючи вагу на 13% протягом 2 місяців, як показано клінічними дослідженнями.

  2. Підтримка суглобів: Збагачений омега-3 з риб'ячого жиру, глюкозаміном і сульфатом хондроїтину, цей корм допомагає підтримувати здоров'я суглобів та зменшувати відчуття болю при артриті.

  3. Апетит та енергія: Регулює апетит, перериває цикл запалення та активізує обмін речовин, забезпечуючи собаці енергією для активних ігор.

  4. Сприяє рухливості: Підвищує здатність вашої собаки бігати, ходити й стрибати, забезпечуючи здоровий та активний спосіб життя.

  5. Захист імунної системи: Допомагає захищати організм від окиснення вільними радикалами та зміцнює імунну систему.

  6. Ефективна втрата ваги: Забезпечує ефективну втрату ваги без небажаних наслідків, втрачаючи до 1–2% ваги щотижня протягом періоду схуднення.

  7. Легкість втримання: Рекомендовано продовжувати годування цим кормом після досягнення оптимальної ваги для підтримки здоров'я та запобігання поверненню зайвої ваги.

  8. Неперевершений смак: Має неперевершений смак, який неодмінно сподобається вашому собаці, забезпечуючи задоволення від кожного приймання їжі.

Цей корм - це не просто їжа для собаки, а спеціальний захід для її здоров'я і добробуту. Клінічно доведено, що він допомагає вашому улюбленцеві жити щасливо та активно.

Склад: м’ясо та продукти тваринного походження, продукти рослинного походження, злаки, олії та жири, яйця та яєчні продукти, овочі, мінерали, екстракти рослинних білків, молюски й ракоподібні.

ДОБАВКИ НА 1 КГ: Поживні добавки: 3b103 (залізо) 14,5 мг, 3b202 (йод) 0,5 мг, 3b405 (мідь) 2,4 мг, 3b502 (марганець) 3,2 мг, 3b603 (цинк) 37,4 мг. Обмінна енергія: 864 ккал/кг.

ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ: білки 7,0 %, вміст жирів 3,7 %, сира клітковина 3,9 %, мінеральні речовини 1,6 %, волога 75,0 %, омега-3 жирні кислоти 0,8 %, ЕПК 0,12 %, кальцій 0,22 %, фосфор 0,15 %, натрій 0,08 %, калій 0,22 %, магній 0,03 %; на 1 кг: вітамін A 23 828 МО, вітамін D3 256 МО, вітамін Е 284 мг.

Характеристики товару

  • 370 г
  • Hill`s, США
  • при надмірній вазі, для опорно-рухового апарату

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції