Кошик порожній
viber
Arterium
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Лікувальна мазь при отиті, дерматиті для котів і собак Артеріум Отігель VT-10

Лікувальна мазь при отиті, дерматиті для котів і собак Отігель
Натисніть для збільшення фото.
174.00 грн
АРТ. VT-10 /  15 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Лікувальна мазь при отиті, дерматиті для котів і собак Артеріум Отігель

Опис
Мазь від блідо-жовтого до жовтого кольору.

Склад
1 г препарату містить діючі речовини: перметрин 10,0 мг, триамцинолону ацетонід 1,0 мг, неоміцину сульфат 3500 МО, ністатин 100 000 МО; допоміжні речовини: поліетиленовий віск, олія мінеральна.

Фармакологічні властивості
АТС-VET класифікаційний код QS02C. Препарати, що застосовуються в отології. Комбіновані препарати, що містять кортикостероїди та протимікробні засоби.
ОТИГЕЛЬ® - антимікробний, антипаразитарний, протигрибковий і протизапальний препарат у формі гелю для зовнішнього застосування.
Неоміцину сульфат - антибіотик групи аміноглікозидів, що має бактерицидну дію щодо грампозитивних і більшості грамнегативних мікроорганізмів: Staphylococcus albus, Staphylococcus aureus, Klebsiella spp., Proteus, E. coli, Pseudomonas тощо. Ністатин належить до групи полієнових антибіотиків, має фунгістатичну та фунгіцидну дію. Ністатин активний щодо: Malassezia spp., Candida spp., Cryptococcus spp., Trichophyton spp., Epidermophyton spp. та інших.
Тріамцинолону ацетонід - синтетичний глюкокортикоїд, що характеризується протизапальною, антиалергічною та заспокійливою дією.
Перметрин - синтетичний піретроїд I типу, що має акарицидні та інсектицидні властивості. Він порушує роботу натрієвих каналів і блокує передачу нервових імпульсів у комах. Особливо до перметрину чутливі кліщі Otodectes cynotis.

Застосування
Лікування собак і котів, хворих на отит і дерматит зовнішнього слухового каналу, що спричинені бактеріями, грибами та кліщами, чутливими до неоміцину, перметрину і ністатину.

Дозування
Перед застосуванням ОТИГЕЛЮ необхідно провести гігієнічне очищення зовнішніх слухових проходів. Для використання ОТИГЕЛЯ необхідно під'єднати м'яку насадку до алюмінієвої туби. У вушний канал ввести невелику кількість препарату (розміром з горошину), потім обережно
розмасажувати біля основи вуха. Видалити надлишок препарату біля вушної раковини ОТИГЕЛЬ® застосовують 1 раз на день протягом 10 днів. За необхідності курс лікування слід повторити. Препарат обов'язково вводять в обидва вуха, навіть при ураженні одного вуха.

Протипоказання
Не застосовувати препарат для тварин з підвищеною чутливістю до компонентів препарату, а також перфорацією барабанної перетинки. Не використовувати котам вагою менше 1,5 кг, а також кошенятам молодше 8 тижнів.

Застереження
Перед застосуванням препарату слід перевірити цілісність барабанної перетинки. Після лікування препаратом може спостерігатися легке та помірне почервоніння вуха, що не потребує застосування специфічної терапії. В окремих випадках встановлено порушення слуху, як правило, тимчасове і насамперед у тварин старшого віку. У котів можуть виникнути в дуже рідкісних випадках неврологічні клінічні симптоми, такі як атаксія і тремор. У цьому випадку лікування має бути припинено. Після припинення застосування ці симптоми зникають.

Форма випуску
По 15 г в алюмінієву тубу з довгим носиком, з пластиковим бушоном.
По одній тубі разом із листівкою-вкладкою та м'якою насадкою вміщено в пачку з картону.

Зберігання
Зберігати в сухому, захищеному від прямого сонячного проміння місці, за температури не вище 25 °C, у недоступному для дітей місці.
Термін придатності - 2 роки в закритій оригінальній упаковці. Не більше 28 днів після відкриття туби.

Характеристики товару

  • 15 г
  • 1 шт
  • Артеріум, Україна

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Arterium

Рекомендовані категорії

Усі акції