Кошик порожній
viber
Royal Canin
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ветеринарна дієта для цуценят у разі розладів травлення: Royal Canin GASTRO INTESTINAL PUPPY RC-590

ВЕТЕРИНАРНА ДІЄТА ДЛЯ ЦУЦЕНЯТ У РАЗІ РОЗЛАДІВ ТРАВЛЕННЯ Royal Canin GASTRO INTESTINAL PUPPY
Натисніть для збільшення фото.
427.50 грн
АРТ. RC-590 /  1 кг
1,008.00 грн
АРТ. RC-518 /  2.5 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шукаєте ефективний спосіб підтримати здоров'я вашого цуценяти? Royal Canin GASTRO INTESTINAL PUPPY - це ваш найкращий вибір. Цей повнораціонний дієтичний корм розроблений спеціально для цуценят з розладами шлунково-кишкового тракту.

Завдяки спеціальній формулі, Gastrointestinal Puppy допомагає у лікуванні гострих і хронічних розладів, таких як діарея, гастрит, коліт та інші. Цей корм рекомендується як у періоді одужання, так і для підтримки травної системи вашого улюбленця.

Переваги:

  1. Підтримка травної системи: Спеціальна формула з пребіотиками сприяє здоровому травленню та кишковому транзиту.

  2. Здорове зростання: Високий рівень енергії та адаптований вміст поживних речовин забезпечують здорове зростання цуценят.

  3. Легке розмочування: Крокета корму легко розмочується, що допомагає полегшити перехід від молока до твердої їжі для цуценят.

  4. Показання Рекомендовано для цуценят у період відлучення і до дорослого віку (і для вагітних/лактуючих собак) у випадках: - Гостра і хронічна діарея (включаючи діарею під час відлучення) - Гастрит - Запальні захворювання кишківника (IBD) - Коліт - Екзокринна недостатність підшлункової залози (EPI) - Проліферація бактерій у тонкому кишківнику (SIBO) - Порушення травлення/абсорбції поживних речовин - Порушення апетиту, відновлення харчування після хірургічних втручань 

  5. Протипоказання - Панкреатит (у тому числі на який собака хворів раніше) 1 - Гіперліпідемія 1 - Лімфангіектазія, ексудативна ентеропатія 1

Рекомендації використання:

Рекомендується консультуватися з ветеринарним лікарем перед початком використання. Для ефективного результату, розділіть добову норму корму на кілька приймань. Пам'ятайте також про постійний доступ до питної води для вашого улюбленця.

Замовляйте Royal Canin GASTRO INTESTINAL PUPPY вже сьогодні та забезпечте вашому цуценяті здорове травлення та швидке одужання. Не відкладайте дбайливу опіку про вашого улюбленця - обирайте найкраще!

СКЛАД:
рис*, дегідратовані протеїни м'яса птиці*, тваринні жири*, кукурудза*, дегідратовані протеїни свинини*, пшеничний глютен*, буряковий жом, гідролізат білків тваринного походження*, мінеральні речовини, яєчний порошок*, соєва олія*, риб'ячий жир*, дріжджові продукти, оболонка та насіння подорожника (джерела рослинного слизу), фруктоолігосахариди (0,5%), гідролізат дріжджів (джерело мананоолігосахаридів (0,2%) і бета-глюканів), екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну).
ДОБАВКИ (на 1 кг):
харчові добавки: вітамін A - 17000 МО; вітамін D3 - 1100 МО; залізо (3b103) - 52 мг; йод (3b201, 3b202) - 5,2 мг; мідь (3b405, 3b406) - 15 мг; марганець (3b502, 3b504) - 67 мг; цинк (3b603, 3b605, 3b606) - 137 мг; селен (3b801, 3b811, 3b812) - 0,1 мг.
Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження - 10 г.
Консерванти. Антиоксиданти.

АНАЛІТИЧНІ КОМПОНЕНТИ:
сирий протеїн - 29,0%; сирий жир - 22,0%; сира зола - 7,9%; сира клітковина - 1,3 мг; кальцій - 1,28%; натрій - 0,4%; калій - 0,8%; омега-6 жирні кислоти - 4,1%; омега-3 жирні кислоти - 0,9%.
* Інгредієнти з високим ступенем засвоюваності

Характеристики товару

  • Royal Canin, Євросоюз
  • для шлунково-кишкового тракту

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Royal Canin

Рекомендовані категорії

Усі акції