Кошик порожній
viber
Versele-Laga Nature
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Versele-Laga Nature Snack Veggies - це смачні та здорові ласощі для кроликів та інших гризунів, які доповнюють основний раціон та забезпечують різноманіття в харчуванні VL-186

Ласощі з овочами для кроликів та інших гризунів Versele-Laga Nature Snack Veggies
Натисніть для збільшення фото.
186.00 грн
АРТ. VL-186 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Versele-Laga Nature Snack Veggies - це смачні та здорові ласощі для кроликів та інших гризунів, які стануть відмінним додатковим кормом до їхнього основного раціону. Ось деякі переваги цього продукту:

  1. Натуральний склад: Ласощі виготовлені з натуральних овочів, таких як болгарський перець, морква, пастернак, буряк, помідор та цибуля-порей, що забезпечує вашому гризунові не лише смачний, але і корисний перекус.

  2. Різноманітність текстур і смаків: Ці ласощі містять різноманітність текстур і смаків, що сприяє задоволенню природних потреб вашого вихованця та запобігає дієтичній нудьзі.

  3. Догляд за зубами: Екструдовані гранули на основі корисних трав допомагають у сточуванні зубів, що є важливим аспектом догляду за здоров'ям гризунів.

  4. Багатий на вітаміни та мінерали: Ласощі містять комплекс вітамінів та мінералів, які сприяють здоров'ю шкіри та вовни, а також мають позитивний вплив на імунітет вашого вихованця.

  5. Підтримка здорової кишкової мікрофлори: Фруктоолігосахариди (ФОС) та мананолігосахариди (МОС) сприяють підтримці здорової кишкової мікрофлори, що допомагає вашому гризунові залишатися здоровим та енергійним.

Versele-Laga Nature Snack Veggies - це ідеальний спосіб підкріпити вашого гризуна та зробити його день ще більш цікавим і насиченим.

ІНГРЕДІЄНТИ: овочі (9% пастернак, 8% морква, 4% цибуля-порей), фрукти, похідні рослинного походження, насіння, екстракти рослинних білків, мінерали, олії та жири, фруктоалігосахариди (ФОС), календула, маннанолігоса екстракт юкки Шедігера.

ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А – 3100 МО, вітамін D3 – 375 МО, вітамін Е – 25 мг, залізо – 31 мг, йод – 1 мг, мідь – 3 мг, марганець – 23 мг, сульфат цинку – 22 мг, селеніт натрію – 0,06 мг, антиоксиданти.

НОРМИ ГОДУВАННЯ Рекомендується давати в обмеженій кількості тільки як доповнення до основного раціону.
ВАЖЛИВО! Обновляйте їжу та питну воду вашого вихованця щодня. Не забувайте додатково давати сіно для травоїдних гризунів (кроликів, морських свинок, шиншил, дегу).

Характеристики товару

  • 85 г
  • "Versele-Laga", Бельгія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Versele-Laga Nature

Усі акції