Кошик порожній
viber
Versele-Laga Nature
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Versele-Laga Nature Snack Fruities - це смачні та здорові ласощі для кроликів та інших гризунів, які доповнюють основний раціон та забезпечують різноманіття в харчуванні VL-187

Ласощі з фруктами для кроликів та інших гризунів Versele-Laga Nature Snack Fruities
Натисніть для збільшення фото.
186.00 грн
АРТ. VL-187 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Versele-Laga Nature Snack Fruities - це смачні та здорові ласощі для кроликів та інших гризунів, які доповнюють основний раціон та забезпечують різноманіття в харчуванні.

Особливості Nature Snack Fruities:

  1. Натуральний склад: Ласощі містять суміш сушених екзотичних фруктів, таких як абрикос, ананас, папайя, кокос, виноград, які є природним джерелом вітамінів та мінералів для вашого гризуна.

  2. Різноманітність текстур і смаків: Вони включають сушені фрукти, насіння, шматочки овочів та корисних трав, що стимулює інтерес та апетит вашого улюбленця.

  3. Догляд за зубами: Екструдовані гранули на основі корисних трав та довгих рослинних волокон допомагають у сточуванні зубів, забезпечуючи здоров'я зубів та ясен.

  4. Багатий на вітаміни та мінерали: Ласощі містять комплекс вітамінів та мінералів, які підтримують здоров'я та імунітет вашого гризуна.

  5. Підтримка кишкової мікрофлори: Фруктоолігосахариди (ФОС) та мананолігосахариди (МОС) сприяють здоровій кишковій мікрофлорі.

  6. Контроль запаху випорожнень: Екстракт юкки Шідігера допомагає у контролі неприємних запахів.

  7. Без шкідливих домішок: Ласощі не містять ароматизаторів, барвників, консервантів та ГМО.

  8. Без доданого цукру: Ласощі природно солодкі від сушених фруктів, тому додаткового цукру не додається.

Versele-Laga Nature Snack Fruities - це ідеальний додатковий корм для задоволення харчових потреб вашого гризуна та забезпечення йому задоволення від смачних і корисних ласощів.

ІНГРЕДІЄНТИ: фрукти (7% абрикос, 7% ананас, 7% папая), похідні рослинного походження, овочі, насіння, екстракти рослинних білків, мінерали, олії та жири, фруктоолігосахариди (ФОС), календула, маннаноліго юки Шедігера.

ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А – 5450 МО, вітамін D3 – 654 МО, вітамін Е – 40 мг, залізо – 54 мг, йод – 1 мг, мідь – 5 мг, марганець – 40 мг, сульфат цинку – 38 мг, селеніт натрію – 0,1 мг, антиоксиданти.

НОРМИ ГОДУВАННЯ Рекомендується давати в обмеженій кількості тільки як доповнення до основного раціону.
ВАЖЛИВО! Обновляйте їжу та питну воду вашого вихованця щодня. Не забувайте додатково давати сіно для травоїдних гризунів (кроликів, морських свинок, шиншил, дегу).

Характеристики товару

  • 85 г
  • "Versele-Laga", Бельгія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Versele-Laga Nature

Усі акції