Кошик порожній
viber
Monge
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі форель з босвелією для суглобів собак MONGE GIFT MOBILITY SUPPORT DOG RICH IN FRESH TROUT WITH BOSWELLIA AND KURMERIC MG-312

Ласощі форель з босвелією для суглобів собак MONGE GIFT MOBILITY SUPPORT DOG RICH IN FRESH TROUT WITH BOSWELLIA AND KURMERIC
Натисніть для збільшення фото.
130.00 грн
АРТ. MG-312 /  40 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Monge Gift Dog Mobility support форель з босвелією

MONGE GIFT MOBILITY SUPPORT DOG RICH IN FRESH TROUT WITH BOSWELLIA AND KURMERIC - це додатковий корм для дорослих собак.

Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашого собаки. Завдяки куркумі, природному антиоксиданту для нейтралізації вільних радикалів і вітамінам для щоденної підтримки організму.

Продукт, виготовлений без злаків, зі свіжим м'ясом, цінним джерелом легкозасвоюваних білків з високою біологічною цінністю.

Включення функціональних інгредієнтів, таких як босвелія, для підтримки рухливості суглобів, є результатом досліджень "Made in Italy", спрямованих на поліпшення якості життя Ваших собак.

Без додавання штучних барвників і цукру.

Інгредієнти: Свіже м'ясо(75%), свіжа форель(14%), гідролізат природного походження(курка і свинина), мінеральні речовини, продукти перероблення спецій і приправ(куркума в порошку - Curcuma longa 1%), продукти перероблення трав (босвелія зубчасті 0,2%).

Гарантований аналіз: Сирий білок: 37%, сира клітковина: 1%, сирий жир: 26%, сира зола: 7%, волога: 27%.

Метаболізована енергія: 3575 ккал/кг

Харчові добавки/кг : Вітамін А(ретинилацетат) 5000 МЕ, вітамін D3 500 МЕ, вітамін Е(ал-рац-альфатокоферилацетат) 50 мг, таурин 1000 мг.

Рекомендована добова норма годування для дорослого собаки вагою 12 кг до 1 шт. в день. Доповнюйте і коригуйте щоденний раціон за допомогою повнораціонних кормів для домашніх тварин. Після розкриття спожити впродовж 4 тижнів. Свіжа і чиста вода має бути доступна у будь-який час. Корм тільки для собак, не підходить для споживання людиною.

Характеристики товару

  • Monge, Італія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Monge

Усі акції