Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для стерилізованих котів з лососем Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon BR-47

Ласощі для стерилізованих котів з лососем Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon
Натисніть для збільшення фото.
107.00 грн
АРТ. BR-47 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ласощі для котів з лососем Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon

Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon - це беззернові ласощі для котів, призначені для стерилізованих котів. Ось більше інформації про цей продукт:

Основні переваги:

  1. З лососем, шипшиною та журавлиною: Ці ласощі містять лосось, шипшину та журавлину. Лосось багатий на жирні кислоти, які підтримують здоров'я шкіри та шерсті, а також забезпечують смачний смак. Шипшина і журавлина містять багато вітамінів і антиоксидантів, які сприяють здоров'ю вашого кота.

  2. Беззернові ласощі: Вони не містять зернових інгредієнтів, що можуть бути важкими для деяких котів. Це робить ці ласощі відповідними для тих котів, які мають алергічні реакції на зернові.

  3. Для стерилізованих котів: Ці ласощі підходять для стерилізованих котів, оскільки вони можуть потребувати особливого харчування для підтримки оптимальної ваги та здоров'я.

Ці ласощі не лише задовольнять смакові рецептори вашого кота, але й будуть корисним додатком до його раціону завдяки корисним інгредієнтам, які вони містять.


Рекомендації з годування: давати після основного годування, перед сном або вранці після сніданку, у якості заохочення та ласощів для кота. Не забувайте забезпечувати кота свіжою питною водою.

Склад: сушена мука з лосося (40%), жовтий горох, гідролізований курячий протеїн (8%), батат, курячий жир – законсервовано з токоферолами (6%), маніоковий крохмаль, журавлина (4%), плоди шипшини (4%), гідролізована куряча печінка, жир лосося (2%), лен (1%), хлорид натрію.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн 35%, сирий жир 12%, волога 10%, сира зола 8,8%, сира клітковина 2%, кальцій 1,2%, фосфор 1%, натрій 1,2%.

Калорійність: 3 600 ккал/кг.

Характеристики товару

  • 100 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції