Кошик порожній
viber
Wanpy
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для собак зубна щітка Wanpy Toothbrush Chews Beef WA-39

Ласощі для собак зубна щітка Wanpy Toothbrush Chews Beef
Натисніть для збільшення фото.
122.00 грн
АРТ. WA-39 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ласощі для собак зубна щітка Wanpy Toothbrush Chews Beef - це смачна зубна щітка, яка допоможе в догляді за пащею вашого вихованця. Ласощі використовуються додатково до основного раціону собак і цуценят усіх порід від 3-х місяців.

Wanpy Toothbrush Chews виготовлено у вигляді мініатюрної зубної щітки, на поверхні якої є рельєф різних фактур, він допомагає очистити зуби собаки від нальоту, сприяє масажу ясен і зміцненню щелепних м’язів, а також запобігає утворенню зубного каменю.

Якщо ви плануєте привчити собаку до використання зубної щітки, яка є більш ефективним способом очищення зубів, то Wanpy Toothbrush Chews відмінно підійде для перехідного етапу.

Ласощі Wanpy Toothbrush мають апетитний смак яловичини, а також містять корисні для зубів і ясен вітаміни та мікроелементи. Wanpy Toothbrush Chews містить багато корисного білка і мало жиру. Це сприяє активності вашого вихованця, зміцнює його здоров’я, імунітет і допомагає контролювати вагу собаки.
ІНГРЕДІЄНТИ: рослинний білок, гліцерин, крохмаль, пивні дріжджі, рослинна олія, поліфенол чаю, дієтична клітковина, екстракт яловичини, дозволені в ЄС та Україні барвники (E141, E160a).
АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 30%, жир – 0,5%, клітковина – 1%, зола – 5%, вологість – 16%.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ГОДУВАННЯ: як перекус між прийманнями їжі для собак і цуценят від 3-х місяців. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для собаки.

УВАГА! Абсорбент, що знаходиться всередині пакунку, не підлягає згодовуванню вихованцеві, він необхідний тільки для запобігання утворенню вологи всередині пакунку.

ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати у сухому прохолодному місці за температури не вище 30°C. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів і вологи на пакунок.

Характеристики товару

  • 100 г
  • Yantai China Pet Foods Co., Ltd.
  • яловичина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Wanpy

Усі акції