Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для собак здорові ясна та зуби, ромашка і шавлія Brit Dental Stick Teeth & Gums BR-33

Ласощі для собак здорові ясна та зуби, ромашка і шавлія Brit Dental Stick Teeth & Gums
Натисніть для збільшення фото.
183.00 грн
АРТ. BR-33 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Dental Stick Teeth & Gums - це ласощі для собак, призначені для догляду за зубами та яснами собаки, а також для освіження дихання. Ці функціональні ласощі мають кілька корисних функцій:

  1. Догляд за зубами: Структура ласощів розроблена для механічного очищення зубів собаки, що допомагає у виведенні зубного нальоту і запобігати утворенню зубного каменю. Гексаметафосфат натрію (SHMP) виконує функцію зубної пасти.

  2. Здорові ясна: Шавлія, яка міститься в складі ласощів, підтримує здоров'я ясен собаки, допомагаючи запобігти проблемам з яснами та зубами.

  3. Освіження дихання: М'ята, також присутня в складі ласощів, має антимікробні властивості та може сприяти свіжому диханню вашої собаки.

  4. Антиоксиданти: Ромашка, що також включена до складу, є джерелом антиоксидантів, які підтримують загальне здоров'я вашої собаки.

Ці ласощі не містять глютену, ГМО та штучних барвників, що робить їх безпечними для вашого улюбленця. Brit Dental Stick Teeth & Gums допомагають підтримувати здоров'я зубів та ясен собаки, а також забезпечують свіже дихання.

Склад: вівсяне борошно, гліцерин рослинного походження (14%), картопляний крохмаль (10%), гідролізовані дріжджі (5%), жовтий горошок (4%), лігноцелюлоза (3%), патока (3%), сушена м'ята (2%), ромашка сушена (1%), шавлія сушена (0,5%), гексафосфат натрію (0,3%).

Аналітичний склад: сирий білок 9,0%, сирий жир 3,5%, сира зола 2,4%, сира клітковина 4,1%, вологість 17,0%, кальцій 0,1%, фосфор 0,2%, натрій 0,05%.

Харчові добавки на 1 кг: вітамін C (3a312) 35 мг.

Енергетична цінність: 3 010 ккал/кг.

Рекомендації з годування: пропонуйте 1 шматочок на день своєму собаці, як частування або нагороду.

Характеристики товару

  • 251 г
  • 7 шт
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • вівсяне борошно

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції