Кошик порожній
viber
Wanpy
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для собак сосиски з ягням Wanpy Lamb Sausages WA-45

Ласощі для собак сосиски з ягням Wanpy Lamb Sausages
Натисніть для збільшення фото.
129.00 грн
АРТ. WA-45 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ласощі для собак Wanpy Lamb Sausages - це не просто перекус для вашого улюбленця, а справжній делікатес преміум класу, створений з любов'ю до тварин. Ці маленькі ковбаски призначені для справжнього задоволення вашого пухнастого друга, якому вже виповнилося 3 місяці.

Особливість Wanpy Lamb Sausages полягає в їхньому унікальному складі та спеціальному приготуванні. Вони виготовлені з ніжного м'яса ягняти та курки, за особливим рецептом, розробленим спеціально для собак. Кожна сосиска проходить обробку в духовці, щоб отримати апетитний смак і текстуру, які собаки просто обожнюють.

Теплова обробка при температурі 60-85°C забезпечує збереження всіх корисних властивостей м'яса, надаючи вашому улюбленцеві необхідні поживні речовини для здоров'я та активності. Ласощі Wanpy також можуть використовуватися як нагорода під час дресування або тренування собаки, мотивуючи та підвищуючи ефективність навчання.

Що робить ці сосиски особливими? Вони 100% натуральні, містять високий вміст корисного тваринного білка, сприяють збалансуванню раціону собак, мають низький вміст жиру (17%), і містять важливі мінерали, такі як кальцій і фосфор для зміцнення кісток.

Обирайте Wanpy Lamb Sausages для вашого улюбленця, і ви отримаєте не просто ласощі, а повноцінне джерело задоволення та корисної енергії для вашого чотирилапого друга. Завдяки їм ви зможете підтримувати його здоров'я та радість щоденно!

Розмір 1 сосиски: 7-8х1,5х1,5 см. В пакунку ±13 штук.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо ягня та субпродукти з ягнятини, курка, соєве борошно, крохмаль, натрію хлорид, гліцерин, антиоксиданти, дозволені ЄС барвники.

ДОБАВКИ: антиоксидант аскорбат натрію (1b301), барвник оксид заліза червоний (E172).

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 38%, жир – 17%, клітковина – 0,5%, зола – 6%, вологість – 15%.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ГОДУВАННЯ: як перекус між прийманнями їжі для собак і цуценят від 3-х місяців. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для собаки.

УВАГА! Абсорбент, що міститься всередині пакунка, не має згодовуватися улюбленцю, він необхідний тільки для запобігання утворенню вологи всередині пакунка.

НОРМИ ГОДУВАННЯ:
– для собак вагою 1-5 кг – 10-20 г;
– для собак вагою 5-10 кг – 20-40 г;
– для собак вагою 10-20 кг – 40-60 г;
– для собак вагою понад 20 кг – 60-80 г.

Собакам великих порід сосиски можна давати цілком, для невеликих вихованців сосиски краще розламати або нарізати на кілька частин.

ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище 30°C. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів і вологи на пакунок. Після відкриття опаковання рекомендується зберігати залишки ласощів у холодильнику.

Характеристики товару

  • 100 г
  • ±13 шт
  • Yantai China Pet Foods Co., Ltd.
  • ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Wanpy

Усі акції