Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для собак для імунітету, ягня і курка Brit Raw Treat freeze-dried Immunity BR-35

Ласощі для собак для імунітету, ягня і курка Brit Raw Treat freeze-dried Immunity
Натисніть для збільшення фото.
215.00 грн
АРТ. BR-35 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Raw Treat Freeze-Dried Immunity: Зміцнюйте імунітет вашого улюбленця!

Ласощі для собак Brit Raw Treat Freeze-Dried Immunity із ягнятиною та куркою - це не тільки надзвичайно смачний додаток до раціону вашого пухнастого друга, але і потужна підтримка для його імунної системи. Це ідеальне поєднання смаку та поживності, яке зробить вашого улюбленця щасливим і здоровим.

Чому Brit Raw Treat Freeze-Dried Immunity - це правильний вибір для вашої собаки:

  1. Збереження максимуму корисних речовин: Наші снеки виготовляються методом сухого замороження, що дозволяє зберегти всі корисні поживні речовини. Це гарантує, що ваша собака отримає найкраще з кожного кусочка.

  2. Легка засвоюваність: Ласощі Brit Raw Treat Freeze-Dried легко засвоюються, що робить їх ідеальним вибором для собак із чутливим шлунком або травними проблемами.

  3. Природні інгредієнти: Ми використовуємо натуральні інгредієнти без додавання штучних консервантів, ароматизаторів, барвників або солі. Це гарантує, що ваша собака отримує тільки найкраще.

  4. Підтримка імунітету: Якісна ягнятина та курка поєднуються із пробіотиками для підтримки здоров'я імунної системи вашої собаки.

  5. Додаткові корисні складові: Насіння розторопші та розмарин містять силімарин і природні антиоксиданти для додаткової підтримки.

  6. Легке дозування: Зверніть увагу, що харчова цінність 100 г ліофілізованого продукту еквівалентна 300 г сирого свіжого м'яса.

Даруйте вашому улюбленцю щасливі миті та підтримайте його імунітет із ласощами Brit Raw Treat Freeze-Dried Immunity. Подавайте їх щодня разом із сухим кормом, щоб покращити смак раціону та забезпечити вашу собаку найкращим. Завжди майте питну воду під рукою для вашого пухнастого друга!

Склад: обрізки свіжої курятини (54%), обрізки свіжого м’яса ягняти (26%), свіжа свиняча печінка (16%), лігноцелюлоза (2%), насіння розторопші (1%), сушений розмарин (0,5%), горохова мука, інактивовані бактерії та їх частини (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 клітин/кг.

Аналітичний склад: сирий протеїн 40,0%, сирий жир 36,0%, сира клітковина 2,5%, сира зола 10,0%, вологість 4,0%, кальцій 3,0%, фосфор 2,0%, натрій 1,0%. Містить природні антиоксиданти: екстракти токоферолу з рослинних олій (1b306 (i)), аскорбіл пальмітат (1b304) та екстракт розмарину. Містить консерванти, схвалені ЄС: лимонна кислота (1a330).

Енергетична цінність: 4910 ккал/кг

Добова порція:

для собак малих порід – 3 шт. (5 г);
для собак середніх порід – 3-6 шт. (5-10 г);
для собак великих порід – 6 шт. (10 г).

Характеристики товару

  • 40 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • ягня, курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції