Кошик порожній
viber
Dreamies
Оценить 
4.0 (Голосів 55)
Опис

Ласощі для котів із куркою Dreamies: Радість для вашого пухнастого друга! SB-13

Ласощі для котів із куркою Dreamies
Натисніть для збільшення фото.
50.00 грн
АРТ. SB-13 /  60 г
Додати в обране Залишити відгук - 1

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Dreamies Ласощі Подушечки з куркою - це не лише смачний десерт для вашого улюбленця, але й важливий додаток до його харчування. Завдяки унікальному складу, ці ласощі містять необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали, що забезпечують вашу кішку всім, що їй потрібно для здоров'я та життєвої енергії.

Коти - це вибагливі гурмани, які цінують різноманіття в їжі. Dreamies пропонує широкий асортимент смаків, задовольняючи бажання вашої кішки на різноманіття. Кожна подушечка має хрустку зовнішню текстуру та ніжний паштет всередині, створюючи неперевершений смаковий досвід для вашого улюбленця.

Побалуйте свого пухнастого друга ласощами Dreamies в будь-який час! Це не лише прекрасний спосіб зміцнити ваші зв'язки, але й додати трошки радості у їх повсякденне життя.

Не забувайте про помірність! Рекомендована щоденна порція - 4 подушечки на кожен кілограм ваги вашої кішки. Це дозволяє годувати вашого улюбленця без переживань за зайву вагу, оскільки кожна порція містить всього близько двох калорій.

Dreamies Ласощі Подушечки з куркою - це обрана закуска справжніх гурманів та відповідальних власників, які цінують здоров'я своїх улюбленців. Порадуйте свого кота сьогодні, і ви побачите, як він обожнюватиме вас ще більше!

Склад: рослинні екстракти білка, злаки, олії та жири, м'ясо та субпродукти тваринного походження (мін. 4% курка), мінеральні речовини, субпродукти рослинного походження.

Харчова цінність (на 100 г): білок 34 г, жири 20 г, зола 9.5 г, клітковина 1 г, вологість не більше 14 г, вітамін А 528.8 МО, вітамін В1 1.5 мг, вітамін В2 0.7 мг, вітамін В6 0. 6 мг, вітамін D3 58.3 МО, вітамін Е 8.8 мг, пентагідрит сульфату міді 2.3 мг, моногідрат сульфату марганцю 4.3 мг, йодид калію 0.2 мг, моногідрат сульфату цинку 19.4 мг.

Характеристики товару

  • 60 г
  • HU (Hungary)
  • курка

Відгуки наших покупців:

  • 03.02.2024 , 11:14

    Мої коти дуже полюбляють ці ласощі для котів!

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dreamies

Усі акції