Кошик порожній
viber
CattyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для котів Чупа-чупс яловичина та краб з лактобактеріями CattyMan Lollipop Beef & Crab Lactobacillus DM-62

Ласощі для котів Чупа-чупс яловичина та краб з лактобактеріями CattyMan Lollipop Beef & Crab Lactobacillus
Натисніть для збільшення фото.
58.00 грн
АРТ. DM-62 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

CattyMan ЧУПА-ЧУПС ЯЛОВИЧИНА КРАБ – це оригінальні ласощі для котів, які можуть стати чудовим сюрпризом для вашого улюбленця. Основні особливості цих ласощів:

  1. М'ясні чупа-чупси: Ці ласощі мають форму м'ясних чупа-чупсів на паличці, з сиром'ятною шкірою, яку також можна пожувати. Це робить їх не тільки смачними, але і іграшковими, забезпечуючи розвагу для кота.

  2. Комплекс лактобактерій: Рецепт ласощів включає комплекс лактобактерій, який сприяє підтримці балансу мікрофлори кишківника та здорового травлення. Це може бути особливо корисним для котів з проблемами травлення.

  3. Для дорослих котів і кошенят: Ласощі рекомендуються для дорослих котів усіх порід і кошенят від 2-х місяців, надаючи смачний і корисний додаток до раціону.

  4. Актинідія полігамна (мататабі): Цей інгредієнт привертає увагу кота завдяки своєму інтенсивному аромату, який може бути особливо привабливим для вибагливих кішок. Актинідія полігамна впливає на рецептори кота, стимулюючи його інтерес до ласощів.

  5. Безпечність і рекомендації: Ласощі можуть бути корисними для котів, які одужують після шлунково-кишкових розладів чи операцій, а також для улюбленців із поганим апетитом. Важливо дотримуватися рекомендацій виробника щодо кількості і частоти вживання, а також не замінювати ласощами повноцінне приймання їжі.

Зацікавлення кота цими смачними і здоровими ласощами може стати приємним доповненням до його раціону та забезпечити йому задоволення від часу споживання.

Діаметр ласощів: 3,5-3,7 см.

Довжина палички із сиром’ятної шкіри: 6,5 см.

ІНГРЕДІЄНТИ: яловичина, курка, крабові палички, сиром’ятна шкіра, кукурудзяний крохмаль, актинідія полігамна, екстракт макрелі.

ДОБАВКИ на кг: гліцерин, сорбітол (E420), пірофосфат натрію (E450a), вітамін E (3a700), Lactobacillus Acidophilus (4b1715), Lactobacillus Casei (4b1892), Lactobacillus Plantarum (4b1892), Bifidobacterium Bifidum (4b1890), натуральні харчові барвники.

КАЛОРІЙНІСТЬ: 227 ккал/100г.

Характеристики товару

  • 15 г
  • CattyMan HA Co., Ltd. Японія
  • яловичина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд CattyMan

Усі акції