Кошик порожній
viber
Dexas
Оценить 
5.0 (Голосів 57)
Опис

Лапомийка для собак сіра Dexas MudBuster™ DX-61

Лапомийка для собак сіра Dexas MudBuster™
Натисніть для збільшення фото.
889.31 грн
АРТ. DX-61 /  h 11 см Ø 9 см
1,150.88 грн
АРТ. DX-62 /  h 15 см Ø 10 см
1,412.44 грн
АРТ. DX-63 /  h 22 см Ø 12 см
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Лапомийка Dexas MudBuster™: ідеальне рішення для чистих лап вашого собаки

Лапи вашого собаки завжди залишаються брудними після прогулянок? Dexas MudBuster™ - це ваше рішення! Ця зручна лапомийка стане незамінним помічником у боротьбі з брудом на лапках вашого пухнастого друга.

М'які силіконові щетинки легко та ефективно видаляють бруд і забруднення, навіть у важкодоступних місцях між пальцями та подушечками лап. Таким чином, весь неспокійний пісок, глина та мул залишаються всередині лапомийки, а не у вас на підлозі.

Ергономічний дизайн із текстурою на зовнішній поверхні робить лапомийку легкою та зручною у використанні, навіть коли вона мокра. Процедура перетворюється на задоволення як для вас, так і для вашого пухнастого друга.

Процес використання Dexas MudBuster™ неймовірно простий. Налийте трохи води в лапомийку, помістіть лапу вашого собаки всередину, покрутіть кілька разів, вийміть лапу і протріть її рушником. Повторіть цю процедуру для всіх лап, і ваш собака буде чистим і щасливим.

Лапомийка Dexas MudBuster™ також легко розбирається і чиститься. Просто розкрутіть верхню кришку, вилийте брудну воду, вийміть внутрішню вкладку і промийте її під проточною водою. Після висихання, лапомийка знову готова до використання!

Не відкладайте турботу про чистоту лап вашого собаки на потім. Спробуйте лапомийку Dexas MudBuster™ сьогодні та насолоджуйтеся чистими лапками вашого пухнастого супутника після кожної прогулянки.

Характеристики товару

  • "Dexas"(США)

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dexas

Усі акції