Кошик порожній
viber
DoggyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

DoggyMan Creamy Chicken Puree: Найсмачніше Ласощі для Вашого Улюбленця DM-28

Ласощі для собак вершкове пюре з куркою Creamy Chicken Puree
Натисніть для збільшення фото.
90.00 грн
АРТ. DM-28 /  70 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

DoggyMan Creamy Chicken Puree - це незамінний помічник для вас та вашого улюбленця. Наше вершкове пюре з курячою начинкою не лише смачне, але й надзвичайно корисне.

Це чудовий варіант як звичайних ласощів для собак, так і корисного додатку до сухого корму. Воно допомагає зробити раціон вашого улюбленця більш різноманітним і апетитним, а також сприяє легкому переходу від одного виду корму до іншого.

DoggyMan Creamy Chicken Puree містить глюкозамін гідрохлорид і хондроїтин сульфат, що сприяють здоров'ю суглобів і зв'язків вашого улюбленця. Також воно збагачене пребіотиками, які підтримують здорову мікрофлору кишківника та полегшують перетравлення їжі.

Замовляйте DoggyMan Creamy Chicken Puree вже сьогодні, щоб порадувати свого улюбленця смачними та корисними ласощами, які він обов'язково полюбить!

ІНГРЕДІЄНТИ: філе курки, вівсяна клітковина, глюкозаміну гідрохлорид, курячий екстракт, фруктоолігосахаріди, крохмаль, карагенан (Е407), сорбат калію (Е202), хондроїтину сульфат, вітамін Е (3a700), натрію хлорид.
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ: 40 ккал/100 г.
АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн - 6%, жир - 0,1%, клітковина - 2%, зола - 5%, вологість - 90%.
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ГОДУВАННЯ: як перекус між прийманнями їжі для дорослих собак і цуценят старше 2-х місяців. Ласощі в меню улюбленця мають становити не більше 8-10% від загального добового раціону. Регулюйте кількість ласощів залежно від ваги вихованця, породи та стану здоров'я. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для собаки.
ДОБОВІ НОРМИ ГОДУВАННЯ:
- для собак вагою 1-5 кг - 1-30 г;
- для собак вагою 5-11 кг - 30-50 г;
- для собак вагою 11-23 кг - 50-100 г;
- для собак вагою 23-40 кг - 100-150 г.
ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище 25°C. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів і вологи на упаковку. Відкриту упаковку ласощів слід зберігати в холодильнику.

Характеристики товару

  • 70 г
  • DoggyMan HA Co., Ltd. Японія
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд DoggyMan

Усі акції