Кошик порожній
viber
DoggyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

DoggyMan Chicken&Milk Dice Treats: Найсмачніше Смакове Поєднання для Вашого Улюбленця DM-29

Ласощі для собак кубики курка курка молоко Chicken&Milk Dice Treats
Натисніть для збільшення фото.
324.00 грн
АРТ. DM-29 /  300 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

DoggyMan Chicken&Milk Dice Treats - це ідеальний варіант для тренування та заохочення вашого улюбленця. Ці кубики вже нарізані на ідеальний розмір для одного укусу, мають м'яку структуру і не потребують тривалого пережовування, що особливо важливо для собак з проблемами зубів, цуценят та літніх вихованців.

Збалансований склад з курячого філе та молока робить ці ласощі не лише смачними, але й корисними для здоров'я вашого собаки. Вони добре перетравлюються та легко засвоюються, що особливо важливо для собак з чутливим травленням.

Підходить як заохочення під час дресування та навчання, DoggyMan Chicken&Milk Dice Treats допомагають утримати увагу вашого улюбленця та мотивують його до нових досягнень.

Замовляйте DoggyMan Chicken&Milk Dice Treats сьогодні, щоб порадувати свого улюбленця смачними та корисними ласощами, які він буде обожнювати!

Розмір 1 кубика: 1х1х0,6 см.
ІНГРЕДІЄНТИ: куряче філе, пшеничне борошно, крохмаль тапіоки, ізолят соєвого білка, сухе незбиране молоко, сорбітол (E420), цукор, гліцерин, пропіленгліколь, вітамін E (3a700), сорбат калію (E202), натрію хлорид, нітрит натрію (E250), курячий екстракт, харчові барвники тартразин (Е102) і діоксид титану (E171).
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ: 340 ккал/100 г.
АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн - 12%, жир - 6%, клітковина - 1,5%, зола - 4%, вологість - 32%.
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ГОДУВАННЯ: як перекус між прийманнями їжі для дорослих собак і цуценят старше 2-х місяців. Підходить як заохочення під час дресування та навчання. Ласощі в меню вихованця має становити не більше 8-10% від загального добового раціону. Регулюйте кількість ласощів залежно від ваги вихованця, породи та стану здоров'я. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для собаки.
УВАГА! Абсорбент, що знаходиться всередині упаковки, не підлягає згодовуванню улюбленцю, він необхідний тільки для запобігання утворенню вологи всередині упаковки.
ДОБОВІ НОРМИ ГОДУВАННЯ:
- для собак вагою 1-5 кг - 1-15 шт;
- для собак вагою 5-11 кг - 15-30 шт;
- для собак вагою 11-23 кг - 30-50 шт.;
- для собак вагою 23-40 кг - 50-80 шт.
ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище 25°C. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів і вологи на упаковку. Відкриту упаковку ласощів слід зберігати в холодильнику.

Характеристики товару

  • 300 г
  • DoggyMan HA Co., Ltd. Японія
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд DoggyMan

Усі акції