Кошик порожній
viber
Wanpy
Оценить 
5.0 (Голосів 1)
Опис

Ласощі для собак кістка з в'яленою куркою Wanpy Chicken Jerky Dumbbells WA-06

Ласощі для собак кістка з в'яленою куркою Wanpy Chicken Jerky Dumbbells
Натисніть для збільшення фото.
139.00 грн
АРТ. WA-06 /  100 г
1,241.00 грн
АРТ. WA-07 /  1 кг банка
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Wanpy Chicken Jerky Dumbbells - ВАНПІ Кістка-гантель з в'яленою куркою: Задоволення і Турбота для Вашого Собаки

Кістка-гантель Wanpy Chicken Jerky Jerky Dumbbells - це ідеальні ласощі для вашого собаки, який обожнює жувати. Наші гантелі виготовлені з натуральних інгредієнтів, включно з в'яленим м'ясом курки та сиром'ятною шкірою. Вони призначені як смачне і корисне доповнення до раціону собак і цуценят усіх порід, старше 3-х місяців.

Чому Wanpy Chicken Jerky Dumbbells - відмінний вибір для вашого вихованця?

Натуральне Задоволення: У собак є вроджена потреба жувати, і наші кістка-гантелі задовольняють цю потребу. Смачне в'ялене куряче м'ясо з сиром'ятною шкірою робить їх незамінним частуванням.

Забудьте про стрес: Wanpy Chicken Jerky Dumbbells допоможуть вашій собаці розслабитися і позбутися стресу, агресії та нудьги. Час, проведений із цими ласощами, приносить улюбленцю задоволення.

Зміцнення зубів і щелепи: Жування наших кістка-гантелей сприяє зміцненню щелепних м'язів і очищає зуби від нальоту, запобігаючи утворенню зубного каменю.

Підтримка Здоров'я: Wanpy Chicken Jerky Dumbbells багаті тваринним білком і містять мінімум жиру. Це допомагає підтримувати активність вашого собаки, зміцнювати його здоров'я та імунітет при правильному контролі ваги.

Ідеальне Частування: Крім того, ви можете використовувати їх як частування або заохочення за хорошу поведінку. Ваші домашні пухнастики заслуговують на щось особливе.

Зверніть увагу, що наші кістка-гантелі досить тверді, тому для літніх собак або тих, у кого є проблеми із зубами, варто підібрати м'якший варіант ласощів. Довірте турботу про вашого собаку нам і подаруйте йому незабутній смак і радість з Wanpy Chicken Jerky Dumbbells.

ІНГРЕДІЄНТИ: м'ясо курки, сиро м'ята шкіра, рисове борошно, рослинний білок, гліцерин, крохмаль, сорбітол (Е420), сіль, дозволені в ЄС та Україні натуральні харчові барвники (Е120).

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн - 65%, жир - 2%, клітковина - 0,5%, зола - 4%, вологість - 14%.

Характеристики товару

  • Yantai China Pet Foods Co., Ltd.

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Wanpy

Усі акції