Кошик порожній
viber
Versele-Laga Complete
Оценить 
5.0 (Голосів 59)
Опис

Ласощі для гризунів ягоди Versele-Laga Complete Crock Berry VL-219

Ласощі для гризунів ягоди Versele-Laga Complete Crock Berry
Натисніть для збільшення фото.
201.00 грн
АРТ. VL-219 /  50 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Versele-Laga Complete Crock Berry: Радість для Ваших Гризунів

Complete Crock Berry від ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА - це справжня насолода для морських свинок, щурів, хом'яків та інших гризунів. Ці смачні та корисні "подушечки" - це чудове доповнення до раціону вашого улюбленця, забезпечуючи збалансоване харчування та догляд.

Complete Crock Berry містять велику кількість корисних рослинних волокон і злаків, завдяки чому вони чудово хрумкі та сприяють відмінному травленню. Вони також сприяють здоров'ю зубів вашого улюбленця та задовольняють його природний інстинкт до гризіння.

Усередині кожної "подушечки" схована ніжна фруктова начинка з ягодами, яка багата комплексом вітамінів A, D, E, C, мінералами та Омега-3 жирними кислотами. Цей смаколик сприяє міцному імунітету, гарній шерсті та здоровій шкірі вашого гризуна, даруючи йому активне та щасливе життя.

Complete Crock Berry добре засвоюються та не містять цукру та консервантів, що робить їх ідеальними для здорового годування вашого гризуна. Дозвольте своєму улюбленцю насолодитися смаком ягід та забезпечити йому чудове самопочуття та радість від їжі з Complete Crock Berry від ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА.

ІНГРЕДІЄНТИ: похідні рослинного походження, зернові, олії та жири (2% Омега-3 жирні кислоти), фрукти (8,8% ягоди), мінерали.
ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А - 10000 МО, вітамін D3 - 1500 МО, вітамін Е - 110 мг, вітамін С - 1250 мг, антиоксиданти, барвники.

Давайте улюбленцю ласощі в кількості до 25% щоденного раціону.

Характеристики товару

  • 50 г
  • "Versele-Laga", Бельгія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Versele-Laga Complete

Усі акції