Кошик порожній
viber
Canvit
Оценить 
4.0 (Голосів 77)
Опис

Ласощі для профілактики виникнення проблем із кишковим трактом у собак із чутливим травленням Canvit Antiparasitic CT-37

Ласощі для профілактики виникнення проблем із кишковим трактом у собак із чутливим травленням Canvit Antiparasitic
Натисніть для збільшення фото.
177.01 грн
АРТ. CT-37 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Canvit Antiparasitic - це ласощі, розроблені спеціально для профілактики проблем з кишковим трактом у собак із чутливим травленням. У собак з цією особливістю часто порушується баланс кишкової мікрофлори, що може призвести до подразнень слизової оболонки кишечника та інших порушень травної системи.

Основні переваги Canvit Antiparasitic:

  1. Профілактика розвитку паразитів: Рослинні компоненти у складі ласощів допомагають у профілактиці розвитку паразитів в кишківнику, забезпечуючи здоров'я кишечника.

  2. Заспокоєння подразненої слизової оболонки: Ці ласощі містять компоненти, які сприяють заспокоєнню подразненої слизової оболонки кишечника, допомагаючи відновленню нормального функціонування.

  3. Стимуляція розвитку здорової мікрофлори: Рослинні компоненти створюють оптимальні умови для розвитку здорової кишкової мікрофлори, що є ключовим для забезпечення нормального травлення.

  4. Профілактика та додаткове лікування: Canvit Antiparasitic рекомендовано для профілактики проблем з кишковим трактом та як додатковий засіб для лікування хронічної діареї, покращення консистенції стулу та зменшення симптомів метеоризму.

Інструкції з застосування: Ласощі можна давати прямо з руки або додавати до корму. Рекомендується використовувати Canvit Antiparasitic як профілактичний захід та у разі виникнення проблем з кишковим трактом.

Склад: картопля, ягня (15%), рідкий крохмаль, жир оселедця (5%), гідролізована куряча печінка, колаген, пивні дріжджі (джерело мананолігосахаридів), черемша (дикий часник) (10 г/кг), ромашка (5 г/кг), м’ята (5 г/кг).

Гарантований аналіз: протеїн 16%, жир 7,5%, вологість 17%, зола 3,5%, клітковина 2%.

10 шматочків для собаки вагою 10 кг містять: черемші 100 мг, ромашки 50 мг, м’яти 50 мг, омега-3 200 мг.

Інструкція з застосування: ласощі дають прямо з руки або додають у корм.

Характеристики товару

  • 200 г
  • 250 шт
  • "Canvit", Чехія
  • ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Canvit

Усі акції