Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі з ягням і ромашкою для поліпшення травлення собак Savory SV-55

Ласощі з ягням і ромашкою для поліпшення травлення собак Savory
Натисніть для збільшення фото.
178.00 грн
АРТ. SV-55 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

М'які ласощі Savory для дорослих собак усіх порід - це не просто винагорода, а справжнє задоволення для вашого улюбленця, забезпечуючи йому високу смакову привабливість та корисні складові для здорового харчування.

Ягнячий білок в цих ласощах - це гіпоалергенний варіант, з низьким вмістом холестерину, що полегшує його засвоєння та підходить для чутливих вихованців. Це особливо важливо для тих, хто шукає ласощі для улюбленців, які реагують на різноманітні алергени.

Додана ромашка - це не лише смачна нотка, але і корисна лікарська рослина, яка сприяє нормалізації травлення, підтримує імунну систему та має протизапальні властивості.

Ласощі мають м'яку текстуру, що дозволяє легко розламувати та ділити їх, ідеально підходять для частування мініатюрних порід собак. Беззерновий склад робить їх чудовим варіантом для тих, хто стурбований алергіями на глютен, клейковину чи злакові культури.

Ці ласощі відсутні штучних барвників, підсилювачів смаку та аромату, гарантуючи вашому улюбленцю лише натуральні та корисні інгредієнти. З екстрактами корисних і лікарських рослин, які мають накопичувальний ефект, вони стають ідеальним додатком до щоденного раціону вашого вихованця для заохочення та частування.

Склад:
Білок ягняти 26%, жовтий горох, рослинні жири, гарбуз, гідролізована куряча печінка 7%, курячий білок 6%, колаген 4%, горохове борошно, сушена ромашка 2%.
Аналітичний склад:
Сирий білок 28.0%, сирий жир 4.5%, сира зола 8.4%, сира клітковина 1.6%, вологість 17.0%, кальцій 1.4%, фосфор 1.1%, натрій 0.4%, омега-3 жирні кислоти 0.10%, омега-6 жирні кислоти 0.20%.
Харчові добавки на 1 кг:
Вітамін С (3а312) 100 мг
Енергетична цінність:
3,040 ккал/кг

Характеристики товару

  • Країни, ЄС
  • ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції