Кошик порожній
viber
Canvit
Оценить 
5.0 (Голосів 70)
Опис

Ласощі для собак із проблемами опорно-рухового апарату Canvit Mobility CT-36

Ласощі для собак із проблемами опорно-рухового апарату Canvit Mobility
Натисніть для збільшення фото.
234.69 грн
АРТ. CT-36 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Canvit Mobility - це напіввологі функціональні ласощі, розроблені для захисту та відновлення суглобів, зменшення болю та покращення рухливості у собак з проблемами опорно-рухового апарату.

Основні переваги Canvit Mobility:

  1. Захист і відновлення суглобів: Глюкозамін, хондроїтин і колаген - це структурні компоненти, які живлять хрящ і сприяють його відновленню, а також забезпечують захист суглобів від зносу.

  2. Підтримка розвитку суглобів: Ці ласощі рекомендовано для підтримки розвитку суглобів під час росту у собак.

  3. Зменшення запальних процесів: МСМ, гіалуронова кислота та мембрана яєчної шкаралупи пригнічують запальні процеси, зменшують больові відчуття та сприяють оптимальному утворенню колагену.

  4. Легкість руху: Комбінація хондропротекторів і активних компонентів забезпечує легкість руху та оптимальне функціонування суглобів.

  5. Широкий спектр застосування: Canvit Mobility підходить для активних і спортивних собак, старіючих собак, та тих, що мають надмірну вагу. Також рекомендовано в якості додаткової терапії при захворюваннях суглобів, таких як остеоартроз та дисплазія.

Інструкції з застосування: Ласощі можна давати прямо з руки або додавати до корму. Canvit Mobility рекомендується використовувати щодня для підтримки оптимального стану опорно-рухового апарату вашої собаки.

Склад: картопля, курка (15%), рідкий крохмаль, жир з оселедця (5%), гідролізована куряча печінка, колаген, глюкозаміну сульфат (15 г / кг), мембрана яєчної шкаралупи (10 г / кг), хондроїтину сульфат (8 г / кг), МСМ метілсульфонілметан (6 г / кг), висушена ункар'я томентоза (котячий кіготь) (1 г / кг).

Гарантований аналіз: протеїн 16,0%, жир 7,5%, вологість 17,0%, зола 4,0%, клітковина 1,5%.

10 шматочків для собаки вагою 10 кг містять:

Глюкозаміну сульфат 240 мг, Хондроїтину сульфат 130 мг, МСМ 100 мг, мембрана яєчної шкаралупи 160 мг, омега-3 200 мг, колаген 400 мг, висушена ункарія томентоза (котячий кіготь) 16 мг, вітамін C 15 мг.

Харчові добавки (в 1 кг): Вітамін С (Е301) 600 мг.

Характеристики товару

  • 200 г
  • 250 шт
  • "Canvit", Чехія
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Canvit

Усі акції