Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі з лососем та чорнобривцями для собак, здоров'я шкіри та шерсті Savory SV-54

Ласощі з лососем та чорнобривцями для собак, здоров'я шкіри та шерсті Savory
Натисніть для збільшення фото.
178.00 грн
АРТ. SV-54 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Хрусткі ласощі Savory для дорослих собак усіх порід - це не просто смачна винагорода, але і корисне доповнення до раціону вашого улюбленця. Це додаткове харчування, яке призначене для використання як заохочення та винагорода за їхню чудову поведінку. З високою смаковою привабливістю та корисними складовими, ці ласощі стають ідеальним доповненням до основного раціону собак.

Лосось, який входить до складу цих ласощів, є поживним, дієтичним білком, легко засвоюваним організмом. Це ідеальний вибір для чутливих вихованців, які можуть мати схильність до харчових алергій та проблем зі слізними плямами.

Пивні дріжджі виступають як пребіотик, сприяючи налагодженню травлення та зміцненню імунітету. Вони також стимулюють вироблення біотину, що важливо для здоров'я шкіри та шерсті.

Лососева олія - незамінна складова, яка сприяє підтримці здоров'я шкіри та гарної кондиції шерсті улюбленця.

Чорнобривці, також включені в склад, заспокоюють шкіру та стимулюють поліпшення її регенераційних властивостей.

Особливості цих ласощів включають хрустку текстуру, яка дозволяє використовувати їх для улюбленців із чутливими зубами та яснами. Вони також становлять прекрасне доповнення до раціону для тих вихованців, які споживають м'який корм, оскільки їхня шорстка поверхня стимулює механічне очищення зубів та зміцнення ясен.

Беззерновий склад ласощів ідеально підходить для тих, хто має алергію на глютен, клейковину, злакові культури тощо.

Ці ласощі не містять штучних барвників, підсилювачів смаку та аромату, забезпечуючи вашому улюбленцеві тільки натуральні та корисні інгредієнти. З екстрактами корисних і лікарських рослин, які мають накопичувальний ефект, вони стають ідеальним додатком до денного раціону вашого вихованця для заохочення та частування.

Склад:
Лососевий білок 26%, жовтий горох, картопля, білок тріски 10%, сушена яблучний м'якуш, лососева олія 6%, пивні дріжджі 4%, горохове борошно, сушені чорнобривці 2%, рапсова олія 1%.
Аналітичний склад:
Сирий білок 27.0%, сирий жир 9.0%, сира зола 6.5%, сира клітковина 2.8%, вологість 10.0%, кальцій 0.8%, фосфор 0.6%, натрій 0.5%, омега-3 жирні кислоти 0.40%, омега-6 жирні кислоти 0.50%.
Енергетична цінність:
3,500 ккал/кг

Характеристики товару

  • 200 г
  • Країни, ЄС
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції