Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі з ягням та обліпихою для цуценят Savory SV-52

Ласощі з ягням та обліпихою для цуценят Savory
Натисніть для збільшення фото.
178.00 грн
АРТ. SV-52 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Хрусткі ласощі Savory для цуценят усіх порід - це ідеальне додаткове харчування для вашого маленького вихованця. Ці ласощі можна використовувати як заохочення та винагороду за хорошу поведінку, забезпечуючи при цьому вашого цуценяти корисними та смачними інгредієнтами.

Ягнячий білок, який входить до складу ласощів, є гіпоалергенним і легко засвоюється. З низьким вмістом холестерину, цей білок допомагає у формуванні здорової м'язової маси та загальному зростанні цуценяти.

Пивні дріжджі, які є пребіотиком, налагоджують травлення і зміцнюють імунітет вашого цуценяти. Вони також стимулюють вироблення біотину, що важливо для здоров'я шерсті та шкіри.

Обліпиха, багата вітаміном C, є винятковим джерелом для зміцнення імунітету цуценяти. Цей вітамін допомагає в боротьбі зі шкідливими вільними радикалами та підтримує загальне здоров'я.

Особливості цих ласощів включають хрустку текстуру, яка ідеально підходить для цуценят навіть до зміни зубів, не ризикуючи при цьому зіпсувати прикус. Шорстка поверхня ласощів сприяє механічному очищенню зубів та зміцненню ясен.

Беззерновий склад ласощів ідеально підійде для улюбленців з алергією на глютен, клейковину та інші подразники. Ласощі не містять штучних барвників, підсилювачів смаку та аромату.

Рекомендується використовувати ці ласощі на постійній основі для заохочення та частування вашого цуценяти, забезпечуючи йому повний спектр користі від цих смачних ласощів.

Склад:
Білок ягняти 26%, жовтий горох, картопля, гороховий білок 8%, сушена яблучний м'якуш, пташиний жир 5%, пивні дріжджі 4%, горохове борошно, сушена обліпиха 2%, рапсова олія 1%.
Аналітичний склад:
Сирий білок 26.0%, сирий жир 11.0%, сира зола 7.2%, сира клітковина 3.6%, вологість 10.0%, кальцій 1.4%, фосфор 0.9%, натрій 0.2%, омега-3 жирні кислоти 0.10%, омега-6 жирні кислоти 0.70%.
Енергетична цінність:
3,510 ккал/кг

Характеристики товару

  • Країни, ЄС
  • ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції