Кошик порожній
viber
TOMi
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

TOMi Sticks: Неймовірно Смачні Ласощі для Котів з Кроликом, Качкою, Сиром та Котячою Травою TM-66

Ласощі для котів кролик, качка, сир і котяча трава TOMi Sticks cat Rabbit, Duck, Cheese&Cat Grass
Натисніть для збільшення фото.
90.00 грн
АРТ. TM-66 /  6 шт 30 г
15.00 грн
АРТ. TM-67 /  1 шт 5 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Потіште свого кота найкращими смаколиками від TOMi - Sticks Rabbit, Duck, Cheese & Cat Grass. Ці м'ясні делікатеси вражають своєю природністю та високим вмістом м'яса, становлячи 95% складу продукту. Це ідеальний спосіб порадувати вашого маленького хижака здоровим та неймовірно смачним частуванням.

Основні переваги TOMi Sticks:

  1. Різноманітні Смаки: Комбінація дієтичного м'яса кролика та качки з пікантним сиром та котячою травою надає ласощам неперевершений смак.

  2. Без ГМО та Штучних Домішок: TOMi Sticks виготовлені без застосування ГМО, штучних барвників, цукру чи ароматизаторів - тільки натуральні інгредієнти для здорового кота.

  3. Котяча Трава для Здоров'я: Додана котяча трава допомагає підтримувати здорове травлення та запобігає утворенню грудочок шерсті у шлунку вашого кота.

  4. Індивідуальне пакування: Кожна м'ясна паличка має свою індивідуальну упаковку, що забезпечує свіжість та довготривале збереження аромату.

  5. Насиченість Кожної Порції: На кожній паличці є насічки, що роблять їх ідеальними для поділу на невеликі порції та тримають вашого кота задоволеним.

Нехай ваш кіт насолоджується бездоганним смаком та користуючись усіма перевагами природних ласощів від TOMi Sticks. Замовте їх зараз та зробіть привітання вашому пухнастому другові. В пакуванні 6 стіків по 5 г кожен.

ІНГРЕДІЄНТИ: м'ясо та м'ясні субпродукти (95%, з яких 6% кролик, 6% качка), мінерали, молоко та молочні продукти (з яких 2% сир), котяча трава (0,1%).

ДОБАВКИ: антиоксиданти та консерванти.

Характеристики товару

  • "TOMi", Німеччина
  • кролик, качка, сир, котяча трава

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд TOMi

Рекомендовані категорії

Усі акції