Кошик порожній
viber
Dexas
Оценить 
5.0 (Голосів 63)
Опис

Гнучка герметична кришка "Dexas" для консервів EZ-583

Гнучка герметична для консервів Flexible Suction Lid Кришка Flexible Suction Lid
Натисніть для збільшення фото.
166.21 грн
АРТ. EZ-583 /  зелена
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

"Flexible Suction Lid" від "Dexas" – це ідеальне рішення для тривалого зберігання консервів для ваших улюбленців. Ця гнучка герметична кришка забезпечить надійне ущільнення і захистить корм від пересихання та псування.

Особливості та переваги:

  1. Гнучкість та герметичність: Кришка забезпечує щільне герметичне закриття, утворюючи вакуумне ущільнення, що дозволяє триваліше зберігання консервів.

  2. Універсальність: Підходить для консервів і невеликих скляних ємностей, що робить її універсальним аксесуаром для вашого кухонного арсеналу.

  3. Просте використання: Для встановлення кришки просто помістіть її на відкриту консервну банку і натисніть у центрі для створення ефективного вакуумного ущільнення.

  4. Легкість відкривання та закривання: Щоб зняти кришку, просто потягніть вгору за край. Це забезпечує легкий доступ до збереженого корму.

  5. Матеріал високої якості: Виготовлена з харчового силікону, кришка безпечна для використання з харчовими продуктами, а також легко миється вручну або в посудомийній машині.

"Flexible Suction Lid" від "Dexas" – це зручний і надійний спосіб зберігання корму для вашого домашнього улюбленця. Зробіть процес годування ще комфортнішим та довговічнішим з цією практичною кришкою.


Характеристики товару

  • 40 г
  • 10,2 см
  • "Dexas"(США)

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dexas

Усі акції