Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм з кроликом для кастрованих котів і стерилізованих кішок Brit Care Fillets in Gravy Sterilized Healthy Rabbit BR-430

Вологий корм з кроликом для кастрованих котів і стерилізованих кішок Brit Care Fillets in Gravy Sterilized Healthy Rabbit
Натисніть для збільшення фото.
49.00 грн
АРТ. BR-430 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Care Fillets in Gravy Sterilized Healthy Rabbit: Вологий корм з кроликом для кастрованих котів і стерилізованих кішок

Brit Care Fillets in Gravy Healthy Rabbit - це вищий стандарт смаку та якості для вашого стерилізованого чи кастрованого кота. Цей беззерновий вологий корм від Brit Care спеціально розроблений, щоб забезпечити вашого улюбленця повноцінним та смачним харчуванням.

Особливості:

  1. Повноцінний суперпреміум корм: Розроблений для дорослих стерилізованих котів, цей корм забезпечує необхідний набір вітамінів і мікроелементів для їхнього оптимального здоров'я.

  2. 85% м'яса у філе: Забезпечте вашому улюбленцеві велику кількість білка з філе кролика в апетитному соусі.

  3. Посилені смакові якості: Смачне філе з кроликом з привабливим ароматом м'яса, яке сподобається вашому вибагливому коту.

  4. Природні антиоксиданти: Екстракт розмарину допомагає зберігати корм та підтримує природні антиоксидантні властивості.

  5. Збагачений обліпихою і настурцією: Додані до рецептури для підтримки здоров'я сечовивідних шляхів та загального добробуту.

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб забезпечити свого стерилізованого чи кастрованого кота смачним та здоровим харчуванням, Brit Care Fillets in Gravy Sterilized Healthy Rabbit - це вибір, який призначений задовольнити його вишукані смакові побажання та потреби в поживних речовинах.

Склад:

Філе 85% м'яса (62% курка, 15% печінка, 8% кролик), бульйон, 1% обліпиха, 0,5% настурція, мінерали, гороховий крохмаль.

Характеристики товару

  • 85 г
  • Brit Care, Vafo Praha s.r.o., Чехія
  • кролик

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції