Кошик порожній
viber
Stuzzy
Оценить 
4.0 (Голосів 79)
Опис

Stuzzy Dog Veal Carrot – Паштет з телятиною та морквою для собак STZ-09

Консерви з телятиною та морквою для собак Mister Stuzzy Dog Veal Carrot
Натисніть для збільшення фото.
67.00 грн
АРТ. STZ-09 /  150 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Stuzzy Dog Veal Carrot - це смачне та здорове частування для вашого улюбленця, яке об'єднує в собі найкращі інгредієнти для забезпечення повноцінного харчування. Цей м'ясний паштет створений на основі телятиною та морквою, а також містить корисні вітаміни та мінерали для підтримання здоров'я вашого чотирилапого друга.

Особливості Stuzzy Dog Veal Carrot :

  1. Високий вміст м'яса: З 60% вмістом справжньої телятини, цей паштет надає вашому улюбленцеві важливий білок для забезпечення енергії та м'язового росту.

  2. Шматочки телятини: З додаванням 16% справжніх шматочків телятини, цей паштет має привабливу текстуру та стимулює апетит вашого собаки.

  3. Натуральні інгредієнти: Кожен компонент цього паштету відібраний з увагою до якості, гарантуючи тільки найкращу сировину для вашого улюбленця.

  4. Збалансовані вітаміни та мінерали: Комплекс вітамінів (D3, E) та мінералів (марганець, цинк) сприяє здоров'ю кишківника, серцево-судинної системи, нервової системи, шкіри та шерсті.

  5. Без добавок, консервантів і барвників: Цей паштет не містить шкідливих добавок, консервантів чи барвників, забезпечуючи лише найчистіший та найсмачніший продукт для вашого улюбленця.

Stuzzy Dog Veal Carrot - це чудовий вибір для годування вашого собаки, який об'єднує в собі смак та користь для здоров'я.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та м’ясні субпродукти 60% (в т.ч. 16% телятина), овочі (в т.ч. 6% сушена морква), субпродукти рослинного походження, мінерали. – 80 МО, вітамін Е – 80 МО, сульфат цинку моногідрат – 20 мг, сульфат марганцю моногідрат – 3 мг. Калорійність: 84 ккал/100 г.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 9%, жир – 5%, клітковина – 0,4%, зола – 2%, вологість – 82%.

Характеристики товару

  • 150 г
  • Agras Delic S.p.A. - Italia
  • телятина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Stuzzy

Усі акції