Кошик порожній
viber
Stuzzy
Оценить 
4.0 (Голосів 73)
Опис

Stuzzy Dog Turkey Carrot - Смачні консерви для собак із індичкою та морквою в соусі STZ-03

Консерви з індичкою та морквою в соусі для собак Stuzzy Dog Turkey Carrot
Натисніть для збільшення фото.
47.00 грн
АРТ. STZ-03 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Stuzzy Dog Turkey Carrot - це вологий корм для собак, який приводить до справжнього гастрономічного захоплення вашого чотирилапого друга. Цей надзвичайно смачний рецепт поєднує в собі високий вміст м'яса зі свіжою морквою, заправлені ароматним густим соусом, створюючи ідеальну страву для вашого улюбленця.

Особливості:

  1. Високий вміст м'яса: Консерви містять цільний шматок м'яса індички з вмістом високою 45%, забезпечуючи справжній баланс білка та незабутній смак.

  2. Для приготування використовуються якісні інгредієнти: Stuzzy дбає про якість своїх продуктів, використовуючи тільки натуральні інгредієнти. Всі складові готуються на пару для збереження поживних речовин.

  3. Для дорослих собак усіх порід: Цей корм підходить як доповнення до основного раціону дорослих собак, незалежно від їхньої породи.

  4. Збагачений вітамінами та мінералами: Рецептура забезпечує вашого улюбленця набором необхідних вітамінів та мінералів для здоров'я і життєвої енергії.

  5. Без консервантів та барвників: Stuzzy дотримується стандартів чистоти у виготовленні своїх консервів, вони не містять консервантів та барвників.

  6. Бренд "cruelty-free": Stuzzy - це бренд, який гарантує, що в процесі розробки продуктів не застосовувалися жорстокі методи тестування на тваринах.

Оберіть Stuzzy Dog Turkey Carrot, щоб подарувати вашому улюбленцеві справжню кулінарну насолоду без зайвих добавок та штучних компонентів.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та м’ясні субпродукти 45% (в т.ч. 8% індичка), овочі (в т.ч. 4% сушена морква), субпродукти рослинного походження (зокрема 0,4% інуліну з цикорію), мінерали.

ДОБАВКИ на кг: вітамін D3 – 80 МО, вітамін Е – 80 МО, біотин – 80 мкг, сульфат цинку моногідрат – 20 мг, сульфат марганцю моногідрат – 3 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 7%, жир – 4%, клітковина – 0,3%, зола – 1,5%, вологість – 82%.

Характеристики товару

  • 100 г
  • Agras Delic S.p.A. - Italia
  • індичка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Stuzzy

Усі акції