Кошик порожній
viber
Stuzzy
Оценить 
4.0 (Голосів 66)
Опис

Stuzzy Dog Ocean Fish - Збалансовані консерви для собак з океанською рибою в желе STZ-04

Консерви для собак океанічна риба в желе Stuzzy Dog Ocean Fish
Натисніть для збільшення фото.
47.00 грн
АРТ. STZ-04 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Stuzzy Dog Ocean Fish - це ідеальний вологий корм для вашого вихованця, який цінує багатство смаків та натуральних інгредієнтів. Ці консерви виготовлені на пару та містять високий вміст м'яса, риби та інших корисних компонентів.

Основні переваги:

  1. Шматочки з м'яса та риби в желе: Stuzzy Dog Ocean Fish пропонує чудовий смак завдяки ідеальному поєднанню м'яса та риби. Кожен шматочок насичений смачним желе, створюючи ідеальний вибір для вимогливих гурманів.

  2. Збагачений вітамінами та мінералами: Ці консерви містять набір основних вітамінів та мінералів, необхідних для здоров'я вашого улюбленця. Вони можуть слугувати як доповнення до основного раціону дорослих собак або використовуватися як повноцінний корм.

  3. Багатий філе тріски: З додаванням риби та філе тріски (4%), Stuzzy Dog Ocean Fish стає джерелом легкозасвоюваного якісного білка, вітамінів та мінеральних речовин, що сприяють здоров'ю шерсті, шкіри та загальному самопочуттю.

  4. Підтримка імунітету: Запатентований комплекс антиоксидантів допомагає підтримувати імунну систему вашого улюбленця завдяки вітаміну E.

  5. Без консервантів та барвників: Stuzzy Dog Ocean Fish не містить шкідливих добавок, а привабливий аромат та смак досягаються виключно завдяки високому вмісту м'яса та якісній сировині.

Stuzzy Dog Ocean Fish - це вибір для тих, хто бажає надати своєму улюбленцеві смачне та збалансоване харчування. Завдяки великому досвіду та якості Stuzzy, ваша собака отримає тільки краще.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та м’ясні субпродукти, риба та рибні продукти (зокрема 4% тріска), субпродукти рослинного походження (зокрема 0,4% інуліну з цикорію), мінерали. кг: вітамін D3 – 80 МО, вітамін Е – 80 МО, біотин – 80 мкг, сульфат цинку моногідрат – 20 мг, сульфат марганцю моногідрат – 3 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 7%, жир – 4%, клітковина – 0,3%, зола – 1,5%, вологість – 82%.

Характеристики товару

  • 100 г
  • Agras Delic S.p.A. - Italia
  • тріска

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Stuzzy

Усі акції